Icerige atla
Extraloob

Haziran Konuğu gscihan ile Extraloob.com Röportajı

· 81 Yanıt · 5.9K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
*** Haziran Konuğu gscihan ile Extraloob.Com Röportajı ***

- Resim Silinmiş.

Her ay bir üyemizi seçiyoruz ve sorularımız soruyoruz 1 ay boyunca gelecek soruları güzelce cevaplarsan seni komacan öperiz ?!!!!!!...

gscihan profil :
memberlist.php?mode=viewprofile&u=5525
- Resim Silinmiş.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=5525

Saygılarımızla,
exl2014-logo1.png
Dosyalar (1)
81 Yanıt
F
FaNToM ⭐ 19y
hehe tebrikler bu durumda ne denir bilmiom 😄
D
DeepdarK ⭐ 19y
Bende bu ayın konuğu işi ne oluyo gelirleri neler$$?? xD extra bi açıklarmısın 🙄
F
Bi ben ayın konuğu olamadım :?
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Her ay bir üyemizi seçiyoruz ve sorularımız soruyoruz 1 ay boyunca gelecek soruları güzelce cevaplarsan seni komacan öperiz ?!!!!!!...

😁 😁 ?!!!!!!... ?!!!!!!...
[ek #12654]
F
gscihan sence sitemizin en çalışkan ve sevilen D.mod'u kim?
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
gscihan Sitede en sevdiğin üye kim ?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
gscihan seni aramıza çeken en büyük etken neydi ?

Ps : adam sorulara boğuldu hoş acelesi yok temmuz'a kadar bu topic senindir güzelim 😜
T
TitusPullo ⭐ 19y
gscihan cevapları bekliyor olucaz. =)
H
hmzsnmz ⭐ 19y
gscihan en sevdigin
Admin, G.Mod ,Mod , D. Mod , Ps User , Sözlük Yazarı , OldSchool
üyeleri kimler ?
😈 😁
[ek #12654]
E
Espio ⭐ 19y
Cihan hayatın boyunca yaptığına Pişman olduğun en büyük şey neydi?
F
gscihan sence sitemizin en çalışkan ve sevilen D.mod'u kim?

Up 🙄
T
TitusPullo ⭐ 19y
gscihan msnde uyuyor yazmış.Siz sorularınızı sorun. O rüya görmeyi bırakınca gelir cevaplar kanımca =)
S
Sniker ⭐ 19y
Öğrenim hayatın boyunca sınavlara girdin mi? Yoksa tam tersi mi oldu?
(Bizde bi mat sınavı var önce oluyor bi giriyor diğer sınavların acısını hissedemiyorsun galiba bendeki etkisi hala geçmedi 😈 )
O
gscihandan başka herkez burda 😄
U
Uykucu ⭐ 19y
gscihan lost'da en sevdiğin oyuncu kim?
C
CaRTMaNN ⭐ 18y

Kaven oldie
E
İşte en ilginç soru 😜 "Hiç milli oldun mu?"diye sorsam kızarmı veya kızar mısınız? 😜
L
Leet1 ⭐ 19y
Geldimm Arkadaşarlar.. Uyuyordum 😜

- Resim Silinmiş.

1.) Senelerden beri En sevdigim karakter türü Chine Bowman olmuştur.Tüm charlar beni sıkar ama Bowman kasmaktan zevk alırım 😉
2.)Evet; 8 LvL moblarında SOS +4 düşmüştü 😜
3.)Silkroad'a gelcek yenilikler Belli zaten: jsro,ksro gibi Oyunlarda olan yenilikler sıra sıra Silkroad online ye Geliyor..Gelmesi istedigim Yenilikler=>>Kumar makinesi 😜 Uniq Çıkma saatlerinin Sabit olması,Toprak alma sisteminin olması(Örneğin Guildler arasında savaş oldu,Kazanan taraf Haritadan Bir bölümü alacak Onun rengini, Logosunu alacak vsvs.)Gold Botları Kalksın 😜,Oyuna WoW daki gibi kuşa binip uçmak gelsin 😈 Yada gemiyle karşıya Geçebilme gelsin, vsvs
4.)Hiç 80 lv. Char'ım olmadı Çünkü buna ben izin vermedim Nasıl derseniz ➡️ 4 tane Char kastım:
OTTOman_tr2 72 lv Server ; Alps
Gome lv 70 Server:Odin
BeSt WaRioR lv 70 Server : Odin
AvriLavigne lv 61 Server :Odin ( Fantasy Char ) 😜
İşte o 4 karakterimden oluşturdugum bir video klip

5)En Çok Garment kıyafet türünü seviyorum Hem 8 dg Set i Hoşuma gidiyor Hemde Digerlerine Göre Çok hızlı
6.)İyİ bir yapılandırma Bence Şöyle
Full str Bow isek Build:Fire Giysi : Garment,Armor
Full str Glaive isek Build:Cold Giysi : Garment,Armor
Full str Blader isek Build:Fire Giysi:Garment
Full int Nuker isek Build : Light Giysi : Armor
Diger Charlar hayatıma Hiç girmedi ( hybird vs.) Hiç deneyimim Olmadıgı Şeyide Tanımlamak yanlış olur
7.) Senelerden beri 4 char ıma ayrı ayrı harcamalar Yaptım.Hiç saymadım Saymaya kalksamda Bitmez zaten 😈
8.)En çok +7'im Oldu .En iyi İtem i sorarsanız 2 tane sos+5 İtem'e Sahibim ( 64 lvl)
9.)Tüm FPS türü Oyunlar Özellikle: Call Of Duty2 , Call Of duty 4,Battlefight
MMO olarak hoşuma gidenler sro dışında: Shaiya online,WoW online, FlyFF
Strateji olarak:Red Alert2( Pc'de oynadıgım İlk oyun)Age of Mythology,Age of empires 3
Ve Medival 2
10.)Yöneticilerimizin Üyelerimize Hep yardımda Bulunmak İstegini İçlerinde Bulundurması,Aile ortamının Çok iyi bir şekilde Kurulmuş olması,Yönetici-Yönetici degil Diye ayrım Yapılmadan Sitedeki herkesin birbirini Sevmesi,,Extraloob Cumhuriyeti'ne Uygun her türlü hareketleri sergileyebilmeleri,Kısıtlamaların Kısıtlı oldugu,Bir cumhuriyet Burası EXL..
11.)Tüm Moderatörlerimiz Çalışıyorlar.Ama En Çok gözüme takılanları söyleyeyim: A.T.P, ilkercindik
12.)Ben Olsaydım Kesinlikle Siteyi vBulletin e Çevirirdim 😜 Başkada Degiştirmek İstedigim Birşey yok Zaten herşey 4/4 lük 😉
13.) EXL güvencesi İle artık üyelerimiz rahatlıkla charlarını takas yapabilip,Satışları gerçekleştirebiliyorlar,Soyulma dolandırılma Gibi olaylar Bu yöntemle Artık Son buluyor,Diceğim Şu ki: EXL artık sayenizde Tüm üyelerimiz Rahatlıkla Char alabiliyorlar. Char'ını alacagımz adamaın iline gitmeye Gerek yok 😉
14.)Evet,Sitemizin Hızından Memnunum,Bence Gayet hızlı
15.)Açılması İstedigim Tüm bölümler Mevcut. 😉
16.)Off topic Üst seviyede olmak üzere Tüm forum konuları ilgimi çeker Hepsini Gezip Bakmaya çalışırım .Özellikle Off topic Kaynaşmak için Süper bir ortam 😉
17.)Silkroad online konusunda Zaten üstümüze Rakip tanımıyorum.Genel forum Açısındanda Gittikçe büyüyoruz Bence yakın gelecekte Epeyi ses getireceğiz 😉
18.)Her insana Ayrı Ayrı deger verilmesi,Özgürlügün Üst seviyede olması, İsmi,İmajı Her yanı. 😉
19.)Bence şu anda Yeterli
20.) Tek istegimi Yukardada Belirttigim gibi vB olmayacagını bildigim halde İstiyorum 😜 Bir şikayetim yok zaten Kusursuzuz. ( Biri bizi Durdursunnn 😈 )
L
Leet1 ⭐ 19y

Bayanlarda:Claire,Kate
Baylardan:Sawyer 😜 ,Locke

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: