Icerige atla
Extraloob

Masaüstüne Resim Koyamıyorum

· 18 Yanıt · 4.7K görüntüleme
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Arkadaşlar burada da görüldüğü gbi Arka plana koy seçeneği yok.
Bilgisayara yeni format attım.Update falan yaptı yeniden başlatmayı erteledim.Reboot'tan önce elektirikler kesildi açıldığında durum bu :!!&%&!
Spoiler
- Resim Silinmiş.

Yardımlarınız için teşekkürler 😘
18 Yanıt
F
Sistemin Win7 Home Basic ise masaüstündeyken sağ tıkla üstten 2.seçenek olması lazım.Home basic kullananlarda bu sorun var.
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Spoiler
- Resim Silinmiş.

Hocam 2. seçenkde ne var anlamadım
S
shadow_ss ⭐ 15y
en altta ıkıncı secenek 😄 ilk defamı windows kullanıyorsn hamulo 😄
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Spoiler
- Resim Silinmiş.

Kardeşim en alttan 2. seçenektede bir şey yok bütün seçeneklere baktım
yokmu daha açıkca yazacak 🤤
S
shadow_ss ⭐ 15y
metni ve diger ögeleri pırt zırt dıe gıden cumle var ona bas sonra acılan pencerede altta kişiselleştir var oraya bas oradan sonrasını bence haleldersn
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
:!!&%&! 😞
S
shadow_ss ⭐ 15y
bak sımdı sen hepsını boşver . format at . format atma cd sını koycan ya . hanı bi kod oluyo onu yazmadan orda bi secenek var format sırasında serial numara yazma bölumunde . yazmadan devam et sonra oradan ultimade windows 7 programını sec onu yukle sonra googleye windows ultimade 7 windows 32 bit cracck yaz . al sana paşa gibi windws
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Neyse sağol kardeş böle kullanıcam artık.yeni format attım zmanım yok zaten bide onla uğraşamam
thanks for all
S
shadow_ss ⭐ 15y
format dedıgın 30 dk 😄
F
Dediğim kısım seninkinde mevcut değilmiş.Windowsun sitesinden bi araştırma yap.Eklenti olarak bulabilirsin belki.Olmadı baştan format atacaksın başka bi sürümünü.
S
shadow_ss ⭐ 15y
teamweawer varsa id pw at baglanıp bakım pc ne
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
pm gel hacım
X
Xperyon ⭐ 15y
Bunu bir dene..

cicioe2 makara:
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Bunu bir dene..

cicioe2 makara:

haha kardeşim çok komiksin eğer koyduğum SS lere baksaydın bu koyduğun bölümlerin olmadığını farkederdin..açıklamada yazdgm gbi update sonrası elektrik kesintisi oldu ondan sonra arkaplan resmi koyamadm.yoksa bizde biliyoruz o kadarnı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: