Icerige atla
Extraloob

Marvel tarzı çizimler ?

· 6 Yanıt · 7.6K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Merhabalar,

Sizlere bir sorum olacak. Marvel tarzı çizimlere ilgi duyuyorum bu aralar..bir heves geldi acaba ben de yapabilirmiyim diye. Bana bu konuda yol gösterebilecek var mı ? Ne tür dersleri izlemeliyim, hangi kursa gitmeliyim ? programlamı çizmeliyim, keçeli kalemle mi başlamalıyım ?

Demek istediğimi şöyle örneklendireyim ;

6 Yanıt
D
djfko ⭐ 18y
Elle çizip bilgisayara aktarıp üzerinde oynayabilirsin.Benim tavsiyem bu.
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Merhabalar,

Sizlere bir sorum olacak. Marvel tarzı çizimlere ilgi duyuyorum bu aralar..bir heves geldi acaba ben de yapabilirmiyim diye. Bana bu konuda yol gösterebilecek var mı ? Ne tür dersleri izlemeliyim, hangi kursa gitmeliyim ? programlamı çizmeliyim, keçeli kalemle mi başlamalıyım ?

Demek istediğimi şöyle örneklendireyim ;

Başlangıç için bence bu iyi gibi. ➡️ 8Nisan doğum günüm. :P
E
Exezoris ⭐ 16y
8Nisan doğum günüm. :P

benimde 9 nisan 🍺 🍺 🍺 🍺 🍺

bu çizim olayları çok zor bir hevesle olacak iş değil, yetenek ve hayal gücü lazım... bilemiyorum ama kaliteli resimler çizebilmek için bi kaç seneyi devirmek gerekir bence.
M
Mr Perfect ⭐ 15y
sonuncu resim güzel
C
- Resim Silinmiş.
Orjinal
- Resim Silinmiş.
Buda benim canımın sıkıldığı bir zaman çizilmiş resim 😜 İşten geldim baktım net yok 😆 ne yapsam diye düşündüm ve bu resmi çizdim..karakalem hevesim çoktur resim çizmeyi çok seviyorum ama prof. değilim sadece kendi çapımda çiziyorum 😁
Ps:Karakalemi sevmemin neden ilkokul3-4-5-6-7-8 sınıflarda resim öğretmenimin bana zorla karakalem resim çizdirmesiyle oldu sergide yayınlanıcakmış resimleri verdi gazı hala tank full makara: makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: