acaba crt li hali kaç ^^ Mr. Green Mr. Green
Manyang rekoru 8)
· 29 Yanıt · 7.2K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
acaba crt li hali kaç ^^ Mr. Green Mr. Green
nuke nin crit'i oluyormuydu:D
sosun spear +7 vurusun full int sen eger
tebrikler yozgat lı ben mychar exuduramadura diyebilirsin kutlarım güsel ss
Benim bildiğimde öyle 65 k üstü damage göstermemesi lazım ama son patch gelince değişmiş olabilir denemek lazım Wink
PS BAYA PS ISTE ADAMIN ELINDE SOSUN +9 VAR 75K VURUYODU SEN NASIL OKADAR VURUYON ALLALAH
A
Alexander2
⭐ 19y
[img width=960 height=768]http://img262.imageshack.us/img262/5655/sro2007073023402579eg6.jpg[/img]
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
A
Alexander2
⭐ 19y
Sanırım Yeterlidir 😊
dememkki yeni gelen pacth ile 65k kalkmış
bi ara gidip girişeyim bari şunlara Very HappyD
bi ara gidip girişeyim bari şunlara Very HappyD
helal extrabeer
oyy oyy bowman e bak Shocked
vay be adamlara baq ne gomus Very Happy
onemli olan pvp deki yetenektir bana gore bu damageler anlamsiz :?!!!
beyler sızdce yazılar sıze baya buyuk gelmedımı Wink rakam yazılısı baya buyuk yaw neden acaba Laughing Laughing
Crit vurunca atak 2 katına çıkıyor biliyorum hep.
M
madmaster_36
⭐ 19y
Nukerler ne zamandan beri crit vuruo buda avrupa ile gelen yeniliklerden mi Confused Bn nie hiç vuramyom Crying or Very sad
O bişey mi?! Adam 1 milyon da vurabilir. (Bkz. Paint 8x Zoom Edit) Mr. Green
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Jigsaw seni Paint master ilan ediyorum,paintle böyle çalışmalar yapıyorsan seni ps de düşünemiyorum neler yaparsın artık Wink
buarada dün denedim zerkle 9 gap olmasına rağmen manyang a 70k vuruyorum elimde +5 spearla,daha düzgün bi silah ve tam farmla 100k+ vururum heralde Very Happy
buarada dün denedim zerkle 9 gap olmasına rağmen manyang a 70k vuruyorum elimde +5 spearla,daha düzgün bi silah ve tam farmla 100k+ vururum heralde Very Happy
ben 80lvl str bow un ciritlr 17k vurduğunu gordum
Jigsaw seni Paint master ilan ediyorum,paintle böyle çalışmalar yapıyorsan seni ps de düşünemiyorum neler yaparsın artık Wink
Ehuehe çok sağol paint küçüklüğümde çok kasardım ordan biraz uzmanlaştım.
http://www.youtube.com/watch?v=zEablF1eb8g
Sen şuna bak bi de millet paint kasıyor. Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap