Icerige atla
Extraloob

Male İtemi Female Yapmak

· 12 Replies · 32K views
I
iwontcry4u OP ⭐ 19y
Böyle bir görew warsa bana adını werebilr we gdf nin bu şekilde değişip deişmediini söyleebilir misinz?
12 Replies
B
batubaba54 ⭐ 19y
gorew yok Sadece Silk le alınır
E
Espio ⭐ 19y
lv 20 civarında bir tane görev olması gerekiyor d3 itemler için onun dışında görev yok birde gdf nin cinsiyeti değişmiyor diye biliyorum.
I
iwontcry4u OP ⭐ 19y
Tmm. Hayallerim suya düştü Mr. Green
D
dR.NooB ⭐ 19y
Görev var lvl 16 Bandit görevii.. Görevin ismi Stolen Sword yanlış hatırlamyıorsam böyle bişiydi Confused
U
Uykucu ⭐ 19y

Görev var lvl 16 Bandit görevii.. Görevin ismi Stolen Sword yanlış hatırlamyıorsam böyle bişiydi Confused

Evet Bu Görev İtemi Değiştiriyor Ama D3 leri
T
trapstickz ⭐ 18y
beyler bıse eklıım o gorew 16 nın bandıt deil 15 nın bandit bowman görewi werdıı scrolu ben 7 deg ıtemde kullandım popcorn extrabeer extraokk headbang2ft9
A
akalemre00 ⭐ 18y
Beyler.. SiLkLe aLınan bir skin change var.Charın tipi değişyo. Ve cinsiyetide .. istersek tabiki.Peki değiştirdikten sonra üstümüzdeki itemler female'dan male oluyomu .?
S
serojen2 ⭐ 18y

Beyler.. SiLkLe aLınan bir skin change var.Charın tipi değişyo. Ve cinsiyetide .. istersek tabiki.Peki değiştirdikten sonra üstümüzdeki itemler female'dan male oluyomu .?

olmuyo hatta carı soycan once sonra basacan tıpını degıstırmeye
T
tan ⭐ 19y

Böyle bir görew warsa bana adını werebilr we gdf nin bu şekilde değişip deişmediini söyleebilir misinz?

Zaten Arkadaşlar Gold Dragon Flag Dönmez Benim Bildigim İtem ve Char Çevriliyo Silk le ama G.D.F Bildigim Kadarıyla Degişmiyo
P
Presence ⭐ 19y
haklısın değşmio zaten hiç denemedim ama mantıken bu ıtem çevirebilme kağıtlarında degreeler var degreeye göre değiştirio gdfde öle bişi olmadı için cinsiyeti değişemez
Q
Quincey ⭐ 18y
silkle itemini veya kendi cinsiyetini değiştirebilirsin ama gdf değişmez.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: