S StupidLove OP ⭐ 17y 16 yil once #1 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T ToBePerfect ⭐ 19y 16 yil once #2 Global ? 😲 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tesrial ⭐ 18y 16 yil once #3 wuuw 😄 süper^^PS : SP can yakıcı ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quattro ⭐ 19y 16 yil once #4 Güzel yakalamışsınız tebrikler 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E exotic ⭐ 18y 16 yil once #5 sp iyide o globall ne öyle ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 16 yil once #6 şu viru"z"lu arkadaşın globalini kapatabilirmisin ? 😆bu arada daha öncedende görmüştüm gm in bi guilde girdiğini 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B berko103 ⭐ 17y 16 yil once #7 gzzz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SunShineRa ⭐ 18y 16 yil once #8 O kadar salak insan varki. bas bas bağırıyorlar exl takımı msn kullanmaz diye. hala buna inananlar var. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chipshajen ⭐ 17y 16 yil once #9 ahey bizim guild 😄 eren nabyıon 😄 Ben burak dur geleyim hemen guilde bozduk birleşcez diye bi ben kaldım gelemeyen 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WkStyLe ⭐ 17y 16 yil once #10 Hacı ilk resmi sil ya da editle. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PRoFeSSiYoNaL ⭐ 17y 16 yil once #11 Guild e Nasıl gelmiş GM 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V volkanka ⭐ 17y 16 yil once #12 Bu durumlarda bana yada başkalarına haber veriniz... Resim silinmiştir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mehmetata ⭐ 17y 16 yil once #13 Welcome Bro :):):) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _SilverLine_2 ⭐ 17y 16 yil once #14 Bizim servera(Redsea)'yada gm livain giriyor xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil