Icerige atla
Extraloob

Mahalle Maçı Kurallari

· 18 Yanıt · 1.3K görüntüleme
L
Leekage OP ⭐ 16y
►Üç korner Bir penaltıydı

►En iyi oynayan iki kişi aynı takımda yer alamazdı

►Maçl...ar minyatür kalede oynanıyorsa, penaltı boş kaleye ters şekilde topukla vurulurdu.

►Abanma ve burun vurmak yoktu, vurulursa eleştirilip küfür edilirdi.

► Maçların hayali kale direkleri arası adım ile sayılır, olmaları gereken yerler iki taş ile işaretlenirdi.

►Anne-baba çağırınca maç biterdi.

►Topu patlatan parasını öderdi

►Takımlar kurulurken ilk oyuncuyu seçme hakkı, adım almayı iyi bilenindi.

►Kaleci topu 3 kere sektirirse rakibe Açılsana 3 kere sektirdim derdi rakip açılırdı.

►Top insanın pek münasip olmayan bir tarafına gelirse işetilirdi

►Penaltılarda kaleci değiştirilirse 2 penaltı atılırdı. Eğer ilk penaltı gol olursa ikincisi atılmazdı.

►Frikiklerde baraj mesafesi, frikiği kullanacak olan kişinin kocaman 3 adım atmasıyla belirlenirdi.

►Top, oyun alanı içerisindeki herhangi bir arabanın altına kaçarsa büyük bir şevkle arabanın altına yatılıp top alınırdı. Topu ilk kim kaparsa o takımda başlardı.

►Gol olduktan sonra eğer tartışmalar olursa ve golü yiyen takımın bir oyucusu golü kabullenirse gol yiyen takım 360 derece dönerek durumu kabullenirdi.

►Eğer bir oyuncu faule maruz kalmışsa ama devam etmek istiyorsa, rakip futbolculardan birinin yürümesini dahi bahane ederek: “Adamın devam ediyor.” derdi.

►Atan alır mevzusu vardı. Eğer top kime çarpıp abuk zubuk biyere kaçmışsa topun gittiği yer neresi olursa olsun koşa koşa gidip alırdı.

►Eğer kaleci dahil herkes çalımlanmışsa kale çizgisinde yere yatılarak topa kafa vurulurdu

😆 😆
18 Yanıt
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Eski değil bunlar, hala kullanılıyor. ^^
W
Warrison1 ⭐ 16y

🤝
B
Ben de ⭐ 17y
Vay be küçükken az oynamazdık. Hepsinide yazmışsın vallaha.

Teşekkürler ❤️
D
Dark Zone ⭐ 16y

bizim çocuklar öyle oynuyor . 😆
L
Leekage OP ⭐ 16y
Başlık düzeltildi.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
►Gol olduktan sonra eğer tartışmalar olursa ve golü yiyen takımın bir oyucusu golü kabullenirse gol yiyen takım 360 derece dönerek durumu kabullenirdi.

►Eğer bir oyuncu faule maruz kalmışsa ama devam etmek istiyorsa, rakip futbolculardan birinin yürümesini dahi bahane ederek: “Adamın devam ediyor.” derdi.

►Atan alır mevzusu vardı. Eğer top kime çarpıp abuk zubuk biyere kaçmışsa topun gittiği yer neresi olursa olsun koşa koşa gidip alırdı.

Ahahaha 😆 😆
Special thx to Flexi
W
whanque ⭐ 17y
bizde topu patlatan parayı ödemio geri kalan herşey aynı ey gidi günler 😊
I
Inception ⭐ 18y
😢
B
Bc_Rich ⭐ 16y
bizim maç yaptığımız yer düz değildi 😄 topa herkes yavas vururdu ta dereye inip almamak için 😄
B
Belarj ⭐ 17y

360 yine aynı kapıya çıkmıyo mu 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
A
Addicted ⭐ 19y

360 yine aynı kapıya çıkmıyo mu 😆

ahahah süper yakalamıssın bro 😆 90 derece döner bence yada 180 de en ideali makara:
J
Özledik o maçları 😄
R
Rochas ⭐ 16y
►Top, oyun alanı içerisindeki herhangi bir arabanın altına kaçarsa büyük bir şevkle arabanın altına yatılıp top alınırdı. Topu ilk kim kaparsa o takımda başlardı.

bunu çok iyi yapardım kahretsin makara:
L
Leekage OP ⭐ 16y

bunu çok iyi yapardım kahretsin makara:

😆 😆
U
Uprising ⭐ 19y
Eee kurallar da açıklandığına göre exl ailesi olarak bi maç yaparız artık 😆 😆
Kalkandelen

😁 😁 Azmı koşa koşa top almaya gitmezdik ya 83035633
K
Kai ⭐ 18y
►Eğer bir oyuncu faule maruz kalmışsa ama devam etmek istiyorsa, rakip futbolculardan birinin yürümesini dahi bahane ederek: “Adamın devam ediyor.” derdi. makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: