Arkadaşlar su anda charım glaive 98+7var elimde şu anda magic popta olan blade oynassamı diye düşünüyorum yoksa glaiveın gelmesını beklesemmı? :PYaklasık 1000silk oynuycam 😆
Magic Popta blade oynasammı?
· 13 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Gerek yok bence blade oynamana..Yine de sen bilirsin (:
M
MrCrossover
⭐ 17y
98+7 yetmiyormu? 😱
o 1000 silkle pre al kasmanın zevkini çıkar biraz sp kas , tablet al item mall'dan daya özellikleri sete fıstık gibi char çıkar ve sat .
o 1000 silkle pre al kasmanın zevkini çıkar biraz sp kas , tablet al item mall'dan daya özellikleri sete fıstık gibi char çıkar ve sat .
oyna bence sonuçta şans işi ilk denemede bile çıkabilir =)
Ne yapacak ki o bladei? 🙄
M
MrCrossover
⭐ 17y
Ne yapacak ki o bladei? 🙄
+ aLper#24
Bide glavieymiş ve 98+7 varmış. ne anlamı var 1000 silk'i kaybetmenin?
NoMoreLove
⭐ 18y
98+7 yetmiyormu? 😱
bladee dönmeyide düşünüyordum onun için zaten oynamayı düşünüyorum yoksa kesınlıkle oynamazdım
Ben senin yerinde olsam dönmezdim 100 lvlda blade'e falan.. Fıstık gibi heuksal char kasmışsın elinde 98+7 glavie varmış tadını çıkar derim..
Ben senin yerinde olsam dönmezdim 100 lvlda blade'e falan.. Fıstık gibi heuksal char kasmışsın elinde 98+7 glavie varmış tadını çıkar derim..
🤝
blade ne alaka glaviersen düşen bladeyi satamıyosun edemiyosun glavie oyna ya da üst baş için bişeler oyna...
S
Scintillate
⭐ 17y
Bence gerek yok kardeşim herşey sun item takmakla olmuyor 98 +7 Glavie yeter sana. Ayrıca glavierden bladera dönüştürmek başlı başına bir işkence olur hiç tavsiye etmem.
glaviesin blade oynama tabiyki anca lavie gellirseo zaman oynasın 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap