Icerige atla
Extraloob

Magic Pop hakkında yardım

· 6 Yanıt · 2.6K görüntüleme
B
brk60 OP ⭐ 17y
mrb arkadaşlar serverda bi player 2b ye son satıyor almaya niyetim var 2b gold 150 tl ye denk geliyor ortalama , gold almak yerine 150 liralık silk alsam dh nin taktiği ile oynasam çıkma ihtimali ne kadardır ? hangisi uygun benim için bi yardımcı oılursanız sevnrm
6 Yanıt
B
brk60 OP ⭐ 17y
ups
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
2b olan garantili git onu al derim. Kimleri biliyorum kaç bin silk ile oynadılar da tutmadı. Hatta bir aralar erkom silk bug vardı ya benim arkadaşım var erkom silk satıyordu bu bug olunca elinde sattıgı bütün silklerle magic pop oynadı. Dress 'ten başka bişey çıkmamıştı.
EXL | SRO | İŞKOLİK
B
brk60 OP ⭐ 17y
2b olan garantili git onu al derim. Kimleri biliyorum kaç bin silk ile oynadılar da tutmadı. Hatta bir aralar erkom silk bug vardı ya benim arkadaşım var erkom silk satıyordu bu bug olunca elinde sattıgı bütün silklerle magic pop oynadı. Dress 'ten başka bişey çıkmamıştı.

bende öyle düşünüyorum 2b olan +5 4 immo var zaten o daha karlı ^^
C
Cryolite ⭐ 19y

bende öyle düşünüyorum 2b olan +5 4 immo var zaten o daha karlı ^^

magic oynarsan o item elinde kalır. 2b'ye al istediğin zamanda satarsın 👍
K
kaos77 ⭐ 18y
540 sılk yedım orda bişey vermedi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: