arkadaşlar bu magic pop makinasından düşen sosları silah ve takıları hiç bir şekilde başka bir chara satma aktarma gibi bir şansımız yokmu acaba bilgisi olan yardımcı olursan çok sevinirim . . .
magic pop dan düşen soslar yardım
· 15 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
_
_MaYBe1DaY_
⭐ 18y
Zaten gördüsen item altında Account-Bound yazar yani bunda takas yapma stalla koyma vb. cinsinden olaylar yapamazsın.Sadece yan chara aktarabilirisin bankadan
avrupa yüzük dagger fln elimde patladı desene madem işe yaramıycak bu sro da bi tuhaf neden veriyoki 😞
avrupa yüzük dagger fln elimde patladı desene madem işe yaramıycak bu sro da bi tuhaf neden veriyoki :(
Madem inventory'nde durmasını istemiyosun, yan chara aktarıp sonra onu delete et ?
[F New]Solo Gitarist
avrupa yüzük dagger fln elimde patladı desene madem işe yaramıycak bu sro da bi tuhaf neden veriyoki :(
Madem inventory'nde durmasını istemiyosun, yan chara aktarıp sonra onu delete et ?
hacı o kadar ugrascagına gitsin npc ye satsın 😜 😄
hacı o kadar ugrascagına gitsin npc ye satsın 😜 :D
hacı o kadar ugrascagına gitsin npc ye satsın 😜 :D
Magic pop itemleri satılabiliyo mu npcye ? Ne bileyim hiç silkimi magic popa harcamadım cahilim bu konuda 😆
[F New]Solo Gitarist
tek kumarda devil kazanmıştım o da cillop gibi oldu chara cidden 😜
kazanılan devil özelliklerini kaybetmeden uzatılabiliyor mu ?
Magic Pop ile gelen devil % 20 HP / MP arttırıyor+ Block da var.
Magic Pop ile gelen devil % 20 HP / MP arttırıyor+ Block da var.
güzel soru devil uzatılması lazım diye düşünüyorum.
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Ewet satılıyo insanın akıl gücü yetmez o parayı okumaya
1 gold karsılıgında alıyo npc 😕
1 gold karsılıgında alıyo npc 😕
ben elementlerıne ayırdım sosları
haha mantikliymis =)
herkese tşk.
ben 64 lvl sos blade düşürmüştüm
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap