Icerige atla
Extraloob

magic pop dan düşen soslar yardım

· 15 Yanıt · 1.5K görüntüleme
B
buzlarprensi OP ⭐ 19y
arkadaşlar bu magic pop makinasından düşen sosları silah ve takıları hiç bir şekilde başka bir chara satma aktarma gibi bir şansımız yokmu acaba bilgisi olan yardımcı olursan çok sevinirim . . .
15 Yanıt
_
Zaten gördüsen item altında Account-Bound yazar yani bunda takas yapma stalla koyma vb. cinsinden olaylar yapamazsın.Sadece yan chara aktarabilirisin bankadan
B
buzlarprensi OP ⭐ 19y
avrupa yüzük dagger fln elimde patladı desene madem işe yaramıycak bu sro da bi tuhaf neden veriyoki 😞
.NET
.NET ⭐ 19y
avrupa yüzük dagger fln elimde patladı desene madem işe yaramıycak bu sro da bi tuhaf neden veriyoki :(

Madem inventory'nde durmasını istemiyosun, yan chara aktarıp sonra onu delete et ?
[F New]Solo Gitarist
C
Crisis ⭐ 19y
avrupa yüzük dagger fln elimde patladı desene madem işe yaramıycak bu sro da bi tuhaf neden veriyoki :(

Madem inventory'nde durmasını istemiyosun, yan chara aktarıp sonra onu delete et ?

hacı o kadar ugrascagına gitsin npc ye satsın 😜 😄
E
exotic ⭐ 18y

hacı o kadar ugrascagına gitsin npc ye satsın 😜 :D
.NET
.NET ⭐ 19y

hacı o kadar ugrascagına gitsin npc ye satsın 😜 :D

Magic pop itemleri satılabiliyo mu npcye ? Ne bileyim hiç silkimi magic popa harcamadım cahilim bu konuda 😆
[F New]Solo Gitarist
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tek kumarda devil kazanmıştım o da cillop gibi oldu chara cidden 😜
E
emc ⭐ 18y
kazanılan devil özelliklerini kaybetmeden uzatılabiliyor mu ?
Magic Pop ile gelen devil % 20 HP / MP arttırıyor+ Block da var.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel soru devil uzatılması lazım diye düşünüyorum.
F
Ewet satılıyo insanın akıl gücü yetmez o parayı okumaya
1 gold karsılıgında alıyo npc 😕
K
kaos77 ⭐ 18y
ben elementlerıne ayırdım sosları
B
boo ⭐ 19y
haha mantikliymis =)
B
buzlarprensi OP ⭐ 19y
herkese tşk.