Herkes ne çıktığını burda paylaşırsa bizde bilgilenmiş oluruz.Benim serverım hala check te oyüzden 😄 şimdilik ss yok bende .
Magic Pop Card Event'ından size neler çıktı !!
· 27 Yanıt · 4.2K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
berzerk tüpüne tıkladım bastım düştü 2 kere devilsprit 1 kerede sun staf denedim düşmedi 😄 ki bence milyonda 1 düşer
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Tıkır tıkır düşüyo da satamadıktan sonra ne anlamı var ^^
😄 bende devil denedim avatar card verdi 😄
serverin ilk 10dg sun swordu düştü phoenixte 😄
D3vilKings 1k silk 100 pop = 1 10dg sun sword ...
ama satılmıyor stalla konulamıyor 😜
ama satılmıyor stalla konulamıyor 😜
P
PRoFeSSiYoNaL
⭐ 17y
serverin ilk 10dg sun swordu düştü phoenixte 😄
ama satılmıyor stalla konulamıyor :P
bi tane daha çıktı diyolar ama nick i unuttum ya
çıkar çıkar 😜
2 defa sun sword denedim olmadı.Onun yerine Garment 69lv sos üstlük verdi. Ne işe yarayacaksa artık.Satılmıyor veya başkasına verilmiyor.Turşusunu kurarız artık bu itemlerin.
Polearm cıkdı :S 64+2 sos 😢
bankaya koyula bilior mu? bideneseniz
bnde 2 kez denedim birinde sun stafa denedim elixer weapon verdi 😄 diğerinde sun armor cheste denedim 9d lucky stone verdi artık kısmet..
bankaya koyula bilior mu? bideneseniz
Evet sadece bankaya koyulabiliyor.
3 adet sos chest 1 adet polearm bol elixir çıktı bana 160 silk sonunda .
yuh neler yakalamışsın bro sen, anlamadığım ben istediğim sos'u alamayacaksam başka bir sos verecekse onuda satamadıktan sonra charımı döndüreceğim ne saçma yaa.
Caizmi bu 🍿
Yan char açıcaksın 😁 😄
yuh neler yakalamışsın bro sen, anlamadığım ben istediğim sos'u alamayacaksam başka bir sos verecekse onuda satamadıktan sonra charımı döndüreceğim ne saçma yaa.
Yan char açıcaksın 😁 😄
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
Kötü ya. Satamadıktan sonra ne yapacağım ben onu 😄 Silk in S sini harcamam
5 tane aldım dress ve devil için - 1 günlük sp ticket,zerk scroll,elixir,2 tanede card düştü 😞
2. deneyişimde Devil Sprit (S) çıktı 😆 150 silk e alıcaktım 20 silk e maloldu. 🍺
A
alper torun
⭐ 17y
satılsa sacma olmaz mı ama dusunsenıze 10 deg sun weapon kafadan 1.5-2 mılyar en az ee gıderım 1000 silk alırım 150 ytl banko duser bı tane kara baksanıza:DD:
G
garip_avci
⭐ 18y
satılsa sacma olmaz mı ama dusunsenıze 10 deg sun weapon kafadan 1.5-2 mılyar en az ee gıderım 1000 silk alırım 150 ytl banko duser bı tane kara baksanıza:DD:
Buna katılıyorum ama bide şu var işine yaramayan bişey çıktığında ne yapacaksın? NPC = tabi sox itemler npc ede satılmıyor 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap