Icerige atla
Extraloob

Macrocheck ten 2 handed sword rehberi

· 38 Yanıt · 7.1K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
O
Old School ⭐ 19y
Eu da dagger kadar zevkli tanımam
M
Macro OP ⭐ 19y
maske yapma skilli nerde?

2 handed bu yanlış yere yazdın sanırım
S
SonSAHNE ⭐ 19y
Size olay yapılandırmamı anlatayım ^^ şu anda lvl 25 yüzde 90 olarak 32 level üstü sos dolu elinde +3 bow olan bi chinese adamı kesmişim 😄 bendeki itemlerin alayı npc den ^^

warrior warlock. bi stun sonra statüler bide hp çaldımmı tamamdır. en sondada uyutup bufflarımı basıp attacka başlıyorum ki zaten bi yatır yaptımmı ardı arkası kesilmeyen attacklar canım az oldummu rodu takıp stun hp çalma ardından uyutma. bu size bi ipucu vermişse ne mutlu bnaa ^^
D
DAGLI ⭐ 19y
güldürcen beni 78 lvl two handeti yapana kadar cok icim bayıldı cok yavas car wannör acılcaksa en zevklisi dual axe twıo handet bence barbat bütün carlarla pvp de yavas kalıor
R
ROBOTX ⭐ 18y
uranuste 69 lvl dual axe warrior/bard ım war we cok zevkli two handedla pvp yaparken super hissediyorsunuz adama hızla saldırıp stun atıorum 1-2 hameleyle alıorum eger bende yukseksede 60 lvl bard sagolsun 😁 wur kac wur kac isi bitiyor
M
Macro OP ⭐ 19y
2 handed yavaş kalsın onun ki tatlı bi yavaşlılık knock yatır batır biç doğğra kes ne varsa onda var. warrior dersen two handed derim
C
cellat1674 ⭐ 19y
81 lwl warrior çarım var oda two handed size tavsiyem adamı nabıp ne edip robe yaq da en azından light armor giyindirin böle düşünüorum çünkü adamın biri geçenlerde kafama 20 k meteoru çakınca donup kaldım ve üstüm full +3 +4 omasına ragmen hepsinde str 4 str 5 basılıydı:S
2. olarak warriorun yanın da cleric ya da barddan hangisini açsam die düşünüosanız tartışmasız bard derim. eger elle kasıcaksanız ve de cleriğiniz açıkça sizin için bir işkencedir warrior ötesi deil
bunun farkına taklamakanda vardım:) başka sölicek bişiyim yok hepinize bol sunlar...
M
Macro OP ⭐ 19y
81 lwl warrior çarım var oda two handed size tavsiyem adamı nabıp ne edip robe yaq da en azından light armor giyindirin böle düşünüorum çünkü adamın biri geçenlerde kafama 20 k meteoru çakınca donup kaldım ve üstüm full +3 +4 omasına ragmen hepsinde str 4 str 5 basılıydı:S
2. olarak warriorun yanın da cleric ya da barddan hangisini açsam die düşünüosanız tartışmasız bard derim. eger elle kasıcaksanız ve de cleriğiniz açıkça sizin için bir işkencedir warrior ötesi deil
bunun farkına taklamakanda vardım:) başka sölicek bişiyim yok hepinize bol sunlar...

Tüm avrupalı str cilere 90 a kadar bard 90 da warlock yada cleric bence :?!!
F
fuller ⭐ 18y
Yavaş vuruyor ama vuruncu da nukerden fazla damage gömüyor.
S
S3X4eVeR ⭐ 19y
kardes dare devil nerde? 😁 😁
N
Nebula ⭐ 19y
Ben bu topic'i sık kullanılanlara alıyorım gerçekten akılda soru işareti bırakmayacak bi rehber.Kısa ve öz.Teşekkürler arkadaşım 😉
R
Romeo. ⭐ 19y
teşekkürler sanırım işime yarar 😜
C
cokatam ⭐ 19y
saol güzel paylaşım
C
Macro sen bir harikasın rehberlerin mütiş her rehberini beğendim ama arada bir kaçırdığım rehberler olabilir.
Bu da mütiş bir şeydi her rehberim mukkemmel
D
WaRRiOr-BaRD en kral char...
M
Macro OP ⭐ 19y
Uzun süre sonra geri dönüp 1 yıl önce yaptığım rehberin hit alıyor olduğunu görmek mutluluk verici

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: