Icerige atla
Extraloob

Macro

· 11 Yanıt · 1.2K görüntüleme
B
Black Rain OP ⭐ 19y

* Öz kardeşim 😎
* Özel hayatıma kattığı yorumlarla hayatta hiç olmadığım kadar mutlu olmamı sağlayan kişilik.
* Eniştem, Musty'm :P
11 Yanıt
V
volkanka ⭐ 17y
Vuuu,Macro bu sitede sevdiğim genç kardeşlerimden bazılarıdır.
Ne kadar deli dolu hayatı olsa da elbet bir gün sende durulacaksın 😊 Kabuğuna çekileceksin 😄
O bir Yoldaş'tır. 😎
Ayrıca ekonomi dersimin vazgeçilmez konusudur 💃
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Eski glob - yeni sözlük yazarı - konulara cevaplarıyla farklılık yaratan arkadaşımız ^^
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Herşeyiyle ilk olan, bize her zaman yol gösterip, aydınlığa ulaştıran, çok sevdiğim canım abim. 😘
K
Kwanza ⭐ 17y
Tanıştığımdan beri hiç bir zaman peşinden ayrılmadığım o nereye ben oraya dediğim sevdiğim insan.
I
Eski glob'dur Mustafa abi.Her konuda bana olan yardımları , ön göstericiliği sayesinde gönlümün en tepesinde taht kuran canım abicim.
Ah birde az sigara içse ..^^
C
Caprice ⭐ 19y
Bizim c.kümüz bile beraber kesildi yorumunu yapacağım kardeşim,az mı kaynattık geceleri 🍺
M
Macro ⭐ 19y
*Fotoğraf makinelerindeki yakınlaştırma ve uzaklaştırma ayarlarında bulunan büyük ve küçük değerlerin isimlendirilmesi (bkz: Macro-Micro büyütme )

*Mikroskoplardaki iki yakınlaştırma vidasının isimleri (bkz: Macro-Micro vidalar)

*Bir çalıştırıcı program ile birbiri ardına dizilmiş komutların başa dönme komutuyla teorik olarak sonsuza kadar birbirini takip edeceği sistem.

Dipnot: Beni tanımlayan tüm arkadaşlara çok teşekkürler.
D
destiny ⭐ 18y
Camel içiyor 😄
H
hmzsnmz ⭐ 19y
*Grup yorum parçalarını gönderen değerli yoldaş 😎

*Macro , candır ciğerdir ^^

*Bana yaptığı recep ivedik resmini de unutamam asla 😘
.
.
❤️
[ek #12654]
R
üç yıl yan yana yattığım, beraber baca taklidi yaptığımız, parası olunca camel olmayınca west silver alan canım kardeşim 😊

tuvalette beraber sigara içtiğim, beraber cami arkasına kustuğum süper insandır kendisi ayrıca 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: