Icerige atla
Extraloob

Maçlarımız

· 17 Yanıt · 1.1K görüntüleme
M
MrCrossover OP ⭐ 17y
Hic malubiyet almadan fark ata ata 3 macida yendik, simdi onumuzde rovans maclari kaldi. Herkez bizim yenecegimizi biliyor fakat biz simarmadan isimizi yapiyoruz. Sampiyon olacagimizi bilmemiz calismamiza engel olamaz, olmayacak.

Buyrun maclardan kareler.. (guncellenecek)

Forma numaram : 9 😎

Spoiler

17 Yanıt
Advance
Advance ⭐ 18y
o arkada ensar yazıyor ne ayak 😁
M
MrCrossover OP ⭐ 17y
o arkada ensar yazıyor ne ayak 😁

yanindada kuruyemis falan yaziyor ❓ ❗ ❓ 😁
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Gzl fotolar geçen basket oynamaya gittik bacak kadar veledler nasıl oynuyor göreceksiniz varya 😄 şut atmaya fln utanır oldum böyle 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
İp incesin yahu bi de bana meydan okuyosun 1v1'de imkanı yok topu elimden alamazsın 😜
Şeker Kız Pansiyon 😆 😁
[F New]Solo Gitarist
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
İp incesin yahu bi de bana meydan okuyosun 1v1'de imkanı yok topu elimden alamazsın 😜
Şeker Kız Pansiyon 😆 😁

+Swee

Seni 5 numara ayağına yerim alper. 😗 😈
M
MrCrossover OP ⭐ 17y
wW seni bilmem ama etkin seni yerim anam 😜 😁
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Ya alper senin kilo alman lazım bende guard'ım bir bana bak birde sana 😆
M
MrCrossover OP ⭐ 17y

bidahakine video çektirip sana atıcam kiloyla alakası yok, göreceksin 😁
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y

bidahakine video çektirip sana atıcam kiloyla alakası yok, göreceksin 😁

alper bir omuz darbesine dayanamazsın abi topla takımını gel ozaman wW , ben sende al takımını gel istanbula kapışalım bukadar iddialıysan cool2:
M
MrCrossover OP ⭐ 17y
Bana bir macta 7 tane dirsek darbesi geldi, ve hic birine foul calinmadi. Gogus taraflarimda yara var ufak defek , bana dayanikliktan bahsetme 😉
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
okadar güveniyorsan meydan okuyoruz gel istanbula buluşalım , kapışalım 😁
G
Gameworld ⭐ 19y
@MrCrossver
bkz:Megaloman 😜
M
Milano ⭐ 18y
fotograftaki senmisin ? sana screen koysam kendine gelemessin galiba 😁 , çok cılız gözüküyorsun fotoda. biraz kilo almaya bak. ^^

Başarılar.
.NET
.NET ⭐ 19y
Bana bir macta 7 tane dirsek darbesi geldi, ve hic birine foul calinmadi. Gogus taraflarimda yara var ufak defek , bana dayanikliktan bahsetme 😉

Basketbol maçında bileğim çıktı, ayağım çatladı ve daha fazlası. Söylediklerim de karşı oyuncular yüzünden oldu. Sen dirsek darbelerini bir şey zannediyosun 😉
[F New]Solo Gitarist
M
MrCrossover OP ⭐ 17y

Basketbol maçında bileğim çıktı, ayağım çatladı ve daha fazlası. Söylediklerim de karşı oyuncular yüzünden oldu. Sen dirsek darbelerini bir şey zannediyosun 😉

2 sene önce kemiğime bişey bağlamışlardı. Sargı gibi, ameliyat falan olucaktım fakat olmadım. Kolumdan cool2:
M
MrCrossover OP ⭐ 17y
neyse burayı hastalıkları anlatmak için açmadım, elbet işim düşer ist'e gelir efendi efendi maçımızı yaparız 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: