Selam ulu extraloob halkı. 😄 Bu doping hafıza muhabbetinin ne olduğunu bilen bilir netten araştırarak ne olduğunu bulabilirsiniz ben sadece buraya faydası olup olmadığını paylaşmak ve sınava girecek olan arkadaşlara yardımcı olmak için bu konuyu açıyorum.
Öncelikle seminer size 3 günde, her gün 9 saatten toplamda 27 saatte bütün 4 yılın edebiyatını ezberletmeyi vaat ediyor, gitmeden evvel internette baya bir araştırma yapmıştım ama malesef giden çok fazla kişiyle karşılaşmamıştım, anca gidenler anlatsın tarzında bir kaç başlık ve para tuzağı gitmeyin tarzında yorumlar görmüştüm. Lakin sınava sadece 1 ay kaldığı için yapacak bir şey olmadığından paraya kıyıp riske girip gittim, hemen ayrıntılara geçeyim:
İlk olarak seminer ücreti bana 550 lira dendi ama 5 kişilik grup halinde giderseniz adam başı 500 kağıttan kapatabiliyorsunuz. (Ne kadar karlı olmasada.) Ben 3 günümü yalnız başıma geçirdim malesef. 😄 Herneyse, peki bu 550 lira değdi mi diye soracaksanız cevabım evet değdi.
Gerçekten vaat ettikleri kadar iyi bir iş çıkartıyorlar, resimler üzerinden yazarların eser isimleriyle absürd kurgular yapıp belleğinizde kalmasını sağlıyorlar, şu anda neredeyse 150 yazarın toplamda 400 e yakın eserini ve bu yazarların çoğunun hangi akıma bağlı olduğunu, hatta divan ve halk edebiyatındaki nazım tür ve biçimlerinin neler olduğunu ve özelliklerini bile ezbere biliyorum.
Sınava şunun şurasında yalnızca 1 ay kaldı ve tek başınıza bir ümidiniz yoksa deneyin kesinlikle tavsiye ediyorum. 23 olan edebiyat netim seminerden sonra 48 e çıktı. 😄
Sormak istediğiniz herhangi bir soru varsa konu altından sorabilirsiniz her türlü yardımcı olurum.
LYS Edebiyata 1 Ay Kala Doping Hafızaya Gittim
· 24 Yanıt · 384K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
Kalıcı olarak hafıza güçlendirici seansları var mı?

benim zamanımda yoktu böyle şeyler 😁
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Öyle bir şey duymadım ben malesef. 🙄 Ama zaten gittikten sonra yıllar sonra bile aklınızda kaldığını söylüyorlar çünkü anlattıklarına göre duygusal belleğe kaydediliyormuş anlatılanlar.
Kalıcı olarak hafıza güçlendirici seansları var mı?
Öyle bir şey duymadım ben malesef. 🙄 Ama zaten gittikten sonra yıllar sonra bile aklınızda kaldığını söylüyorlar çünkü anlattıklarına göre duygusal belleğe kaydediliyormuş anlatılanlar.
Bu mesaj ironEyE rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bende genel olarak hafıza ve dikkat sorunu oldugu için her alanın seansına gitmem gerekicek 😄
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiKalıcı olarak hafıza güçlendirici seansları var mı?
Bende genel olarak hafıza ve dikkat sorunu oldugu için her alanın seansına gitmem gerekicek 😄

Emin ol aynı sorun bende de var. 😄 Ama daha ilk gün yalnızca 3 saatlik uyku ve düşük tansiyonla dinlediğim halde (hatta bi ara uykuya daldım) hepsi nasıl olduysa aklımda kaldı. 😄
Bu mesaj ironEyE rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiKalıcı olarak hafıza güçlendirici seansları var mı?
Bende genel olarak hafıza ve dikkat sorunu oldugu için her alanın seansına gitmem gerekicek :D
Emin ol aynı sorun bende de var. 😄 Ama daha ilk gün yalnızca 3 saatlik uyku ve düşük tansiyonla dinlediğim halde (hatta bi ara uykuya daldım) hepsi nasıl olduysa aklımda kaldı. 😄
Rusça vs yabancı dil dersi var mı?

İngilizce var.
Violent Arise
⭐ 19y
biyolojide böyle bişey varmıdır acaba ^^
İngilizceyi hangi seviyeye getiriyorlar?

Orasını bilemiyorum, ama memnun olanlar olduğunu duydum oradayken. 😄
Okullarda bu sisteme geçseler ne olurdu acaba 😄 Chuck dizisini izleyen varsa onu anımsattı bana 😄 [tag]mirage[/tag]
Seanslar çok mu masraflı neden o kadar pahallı 😄
Seanslar çok mu masraflı neden o kadar pahallı 😄

benim sınav gecesi 1saatte trigonometri öğrendiğim kadar öğretemiyorlardır 😎
şaka bir yana, ilginç bir şeymiş. Ben mesela dersleri dinleyemiyorum, hocayı 10 saniye dinledikten sonra kafam başka bir yere gidiyor ve alıkoyamıyorum bir bakıyorum dalmışım 10dk olmuş vs. Ya da dinlediğim halde dinlediklerim kafama girmiyor. Ben bunun dinlediğim şeyin ilgimi çekmesiyle de alakası olduğunu düşünüyorum ama son zamanlarda bayağı sorun yaşadığım bir konu. Ben bu dediğine gitsem bırak 9 saat 10dakika bile dinleyip öğrenemem bence, hele bir de edebiyat yani, ıyy.
şaka bir yana, ilginç bir şeymiş. Ben mesela dersleri dinleyemiyorum, hocayı 10 saniye dinledikten sonra kafam başka bir yere gidiyor ve alıkoyamıyorum bir bakıyorum dalmışım 10dk olmuş vs. Ya da dinlediğim halde dinlediklerim kafama girmiyor. Ben bunun dinlediğim şeyin ilgimi çekmesiyle de alakası olduğunu düşünüyorum ama son zamanlarda bayağı sorun yaşadığım bir konu. Ben bu dediğine gitsem bırak 9 saat 10dakika bile dinleyip öğrenemem bence, hele bir de edebiyat yani, ıyy.

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
+165848984 kesinlikle geçen hatta güzelim Renata hocamızdan azar işittim "sen burada değilsin, sonra anlamadım diyorsun!" diye 😄
benim sınav gecesi 1saatte trigonometri öğrendiğim kadar öğretemiyorlardır 😎
+165848984 kesinlikle geçen hatta güzelim Renata hocamızdan azar işittim "sen burada değilsin, sonra anlamadım diyorsun!" diye 😄

Bende edebiyatı öyle aman aman çok sevmem ama öyle sandığınız gibi bir şekilde anlatmıyorlar. İlgi çekici şekilde komik ve absürt şekilde anlatıyorlar, yanımda oturan öylesine muhabbet ettiğim bir kız vardı, kız bir yerden sonra telefonuyla ilgilenmeye başlayıp oyun oynadığı halde genede soru sorduğum şakır şakır cevapları veriyordu yani. 😄
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildibenim sınav gecesi 1saatte trigonometri öğrendiğim kadar öğretemiyorlardır 😎
+165848984 kesinlikle geçen hatta güzelim Renata hocamızdan azar işittim "sen burada değilsin, sonra anlamadım diyorsun!" diye :D
Bende edebiyatı öyle aman aman çok sevmem ama öyle sandığınız gibi bir şekilde anlatmıyorlar. İlgi çekici şekilde komik ve absürt şekilde anlatıyorlar, yanımda oturan öylesine muhabbet ettiğim bir kız vardı, kız bir yerden sonra telefonuyla ilgilenmeye başlayıp oyun oynadığı halde genede soru sorduğum şakır şakır cevapları veriyordu yani. 😄
Abi 9 saat boyunca orada mı bulunacaksın ben parayı versem bile ikinci gün gitmem gibime geliyor.

A
AngeLicMoon
⭐ 16y
🍺
Abi 9 saat boyunca orada mı bulunacaksın ben parayı versem bile ikinci gün gitmem gibime geliyor.
🍺
9 saat duruyorsun, yalnız olunca biraz sıkıntı oluyor tabi... 😄
9 saat duruyorsun, yalnız olunca biraz sıkıntı oluyor tabi... 😄
Ben girsem 9saatin ardından rehabilitasyon görmeye başlarım büyük ihtimalle beyin fonksiyonları işlevini yitirir 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Gameofis Desteksiz 3 Ay 200 TL | Destekli 1 Ay 250 TL | Taşıma İlk Ay 190 TL LYS-2 ve LYS-3 Sınavlarına Girecek Öğrencilerimize Başarılar 1 Ay adminlik 10TL 3 Ay adminlik 20 TL ( 1 ayda bizden hediye! ) VatanAŞKI Gaming | [ NitroSunucu.Com ] 1299-1453-1534-1926 OYUN SUNUCULARI (Vip paketlerde 2 ay alana +1 ay hediye) Kaç lv OLur ki? 1 ay pre plus 1 ay gold