Icerige atla
Extraloob

Kaç lv OLur ki? 1 ay pre plus 1 ay gold

· 15 Yanıt · 2.3K görüntüleme
T
t3trat OP ⭐ 18y
34 lv bowcuyum str pre plus aldım 2 gap gidiyorum bundan sonrada bi ay gold pre alıcam sonuçta benim halim ne olur 😁 şimdiden sorayım ama sadece 5 saat %100 ticket açılınca goldtada 3 saat açılınca kasıcam ŞİMDİDEN THANX sbotla kaç lv olurum bu iki ayda ?
15 Yanıt
I
Intensify ⭐ 18y
Bu tam olarak tahmin edilemez ama tahminim 76+ olur 😘
B
Band'Eros ⭐ 17y
95 Rahat!
I
Intensify ⭐ 18y
95 Rahat!

Dikkat edersen sadece ticket sürelerinde kasacakmış 😘 ❤️
T
t3trat OP ⭐ 18y
way canına günde 10 saat falan kassam sbotla peki ?
B
Band'Eros ⭐ 17y
95 Rahat!

Olsun 😈 😈 😈
I
Intensify ⭐ 18y
95 Rahat!

Olsun 😈 😈 😈

😁
T
t3trat OP ⭐ 18y
way canına günde 10 saat falan kassam sbotla peki ?

?? buna bi lv verin yahu ??
F
Fahmlugat ⭐ 18y
Bu tam olarak tahmin edilemez ama tahminim 76+ olur 😘

belki ama sadece ticket süresince kasacakmş olableceğinden emin değilim 🙄
T
t3trat OP ⭐ 18y
ya ticket süresi deil fazla olursa sbota bırakıyım günde 10-12 saat kassa kaç lv olur char ?
D
Decanus ⭐ 17y
Neler diyosunuz char daha 34 level 1. ay günde 5 saat kasacak 2. ay günde 3 saat... Premiumlar boşa gidecek bu durumda ayrıca kasış tarzına bağlı bu durum ama +76 olacağını sanmam...
D
Desmond ⭐ 18y
Str Bowan 1 Plus'la Günde 15-18 saat arası kasarak (sbot veya isorobot) 30lv den 74-75 lv Gap 0 olmak şartıyla
Str Bowman 1 pre. Plusla 7/24 kasarak (sbot veya isorobot) 74lvden 91-92 oluyor. Gap 0 olmak şartıyla

Bu benim kastığım çar Tamemen solo 8 li partiye girmeden yani. Bu örnekler kafanda birşeyler çağrıştırır umarım.
_
Bot alacağına ilk pre plus vaktinde 5 saat taxiye girsen sağlam bi taxi güzel lvl atlarsın bota vereceğin parayı golda ver gold al taxiye gir hem normalden daha fazla sp birikir.Hem daha çabuk kasılırsın 5 saat taxi 76+ rahat olursun
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Neler diyosunuz char daha 34 level 1. ay günde 5 saat kasacak 2. ay günde 3 saat... Premiumlar boşa gidecek bu durumda ayrıca kasış tarzına bağlı bu durum ama +76 olacağını sanmam...

+Swee 🤝
R
RiqueLme ⭐ 19y
sen havada bulut +76 yı unut
ben full sbot kasıom 48 den 68 oldum
ama daha sbot um un süresi var
str bow ile

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: