34 lv bowcuyum str pre plus aldım 2 gap gidiyorum bundan sonrada bi ay gold pre alıcam sonuçta benim halim ne olur 😁 şimdiden sorayım ama sadece 5 saat %100 ticket açılınca goldtada 3 saat açılınca kasıcam ŞİMDİDEN THANX sbotla kaç lv olurum bu iki ayda ?
Kaç lv OLur ki? 1 ay pre plus 1 ay gold
· 15 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Bu tam olarak tahmin edilemez ama tahminim 76+ olur 😘
95 Rahat!
95 Rahat!
Dikkat edersen sadece ticket sürelerinde kasacakmış 😘 ❤️
way canına günde 10 saat falan kassam sbotla peki ?
95 Rahat!
Olsun 😈 😈 😈
95 Rahat!
Olsun 😈 😈 😈
😁
way canına günde 10 saat falan kassam sbotla peki ?
?? buna bi lv verin yahu ??
Bu tam olarak tahmin edilemez ama tahminim 76+ olur 😘
belki ama sadece ticket süresince kasacakmş olableceğinden emin değilim 🙄
ya ticket süresi deil fazla olursa sbota bırakıyım günde 10-12 saat kassa kaç lv olur char ?
Neler diyosunuz char daha 34 level 1. ay günde 5 saat kasacak 2. ay günde 3 saat... Premiumlar boşa gidecek bu durumda ayrıca kasış tarzına bağlı bu durum ama +76 olacağını sanmam...
Str Bowan 1 Plus'la Günde 15-18 saat arası kasarak (sbot veya isorobot) 30lv den 74-75 lv Gap 0 olmak şartıyla
Str Bowman 1 pre. Plusla 7/24 kasarak (sbot veya isorobot) 74lvden 91-92 oluyor. Gap 0 olmak şartıyla
Bu benim kastığım çar Tamemen solo 8 li partiye girmeden yani. Bu örnekler kafanda birşeyler çağrıştırır umarım.
Str Bowman 1 pre. Plusla 7/24 kasarak (sbot veya isorobot) 74lvden 91-92 oluyor. Gap 0 olmak şartıyla
Bu benim kastığım çar Tamemen solo 8 li partiye girmeden yani. Bu örnekler kafanda birşeyler çağrıştırır umarım.
_
_MaYBe1DaY_
⭐ 18y
Bot alacağına ilk pre plus vaktinde 5 saat taxiye girsen sağlam bi taxi güzel lvl atlarsın bota vereceğin parayı golda ver gold al taxiye gir hem normalden daha fazla sp birikir.Hem daha çabuk kasılırsın 5 saat taxi 76+ rahat olursun
sweetCHIEF
⭐ 17y
Neler diyosunuz char daha 34 level 1. ay günde 5 saat kasacak 2. ay günde 3 saat... Premiumlar boşa gidecek bu durumda ayrıca kasış tarzına bağlı bu durum ama +76 olacağını sanmam...
+Swee 🤝
sen havada bulut +76 yı unut
ben full sbot kasıom 48 den 68 oldum
ama daha sbot um un süresi var
str bow ile
ben full sbot kasıom 48 den 68 oldum
ama daha sbot um un süresi var
str bow ile
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS CHAR 132 LV WİZ+CLERİC JOB 114 LV BOŞ HALİYLE VERİLCEK GOLD İLE DE TL İLEDE OLUR :250 TL WTS CHAR 132 LV WİZ+CLERİC JOB 114 LV BOŞ HALİYLE VERİLCEK GOLD İLE DE TL İLEDE OLUR 14 Lv lim ama sp 550 20 Lv kadar kaç sp olur tickete açık SATILIK 100M GOLD / WTB PRE PLUS OYUN İÇİ GOLD YADA TL OLARAK SATIN ALABİLİRİM 50 YTL ye Çar Kastıracam Kaç Lv Olur ?