Arkadaslar karakterimi 6-7 gün önce actım full taxi kastık görevlere simdi basladım 30-31 olunca ama hala help penceresi ve yanda hp doldur zerk kullanma falan filan cıkıyor bunlardan nasıl kurtulurum? Sad
Yardımlar için simdiden tşkler
LVl 32Yim ama oyuna girince HELP penceresi cıkıyor :(
· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Takma kafana bı kere tıkla kapat Wink
haklısında kasıyor bazen mesela capture flag e gidiyorum pat cıkıo ölüorum cıkıo öf delirtio bazen:D zerk dolar çat soru işareti.. sıkıor ama ya:D
keşke banada çıksa Twisted Evil
hiç dokunma zamnla kaybolur sro böyle bi şey işte oldie oldie
yaw 3 hafta önce yeni char actım 54 oldum hala cıkıor:D
60 lvlda gidiyor die duymuştum
D
DarkSun_VI
⭐ 18y
60 lvlda gidiyor die duymuştum
Yeni açılan karakterlerde böyle bir bug var. Ben 76 oldum hala çıkıyor ^^ Alışmaya bak çözümü yok. Joymax patch yaparsa anca 😄
keşke banada çıksa 😈
özenme o kadar güzel bişey deil 😆
Ben 49 lv. 😄 1 Lv. de çıktı o kadar. Kapatmadım da otomatik gitti 😜
[F New]Solo Gitarist
ben 67 yım hala aynı ısaretler cıkıor
Bende de hala çıkıyo oyuna girerken felan geliyor sinir oluyorum ona ama mesela bota bırakıyorum potu felan bitti mi return çekiyo towna geliyo yine o pencere geliyo sonuçta o gitmiyo ben her zaman pc bşaındada olamıyorum kasarken hala o pencere kalıyo oyunu kasar gibime geliyo sizcede öyle dimi? Adam kasıyo önünde duruyo o pencere 😄
Bende de hala çıkıyo oyuna girerken felan geliyor sinir oluyorum ona ama mesela bota bırakıyorum potu felan bitti mi return çekiyo towna geliyo yine o pencere geliyo sonuçta o gitmiyo ben her zaman pc bşaındada olamıyorum kasarken hala o pencere kalıyo oyunu kasar gibime geliyo sizcede öyle dimi? Adam kasıyo önünde duruyo o pencere :D
bnm pc'yi kasmıo ama çok uyuz bişey 🤤
B
Black Rain
⭐ 19y
Çok iğrenç birşey yaa insanı srodan bezdiriyorr :S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap