Icerige atla
Extraloob

LVl 32Yim ama oyuna girince HELP penceresi cıkıyor :(

· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme
A
aranchia OP ⭐ 19y
Arkadaslar karakterimi 6-7 gün önce actım full taxi kastık görevlere simdi basladım 30-31 olunca ama hala help penceresi ve yanda hp doldur zerk kullanma falan filan cıkıyor bunlardan nasıl kurtulurum? Sad

Yardımlar için simdiden tşkler
14 Yanıt
R
Romeo_ ⭐ 19y
Takma kafana bı kere tıkla kapat Wink
A
aranchia OP ⭐ 19y
haklısında kasıyor bazen mesela capture flag e gidiyorum pat cıkıo ölüorum cıkıo öf delirtio bazen:D zerk dolar çat soru işareti.. sıkıor ama ya:D
R
RaPLeX ⭐ 19y
keşke banada çıksa Twisted Evil
K
kara_adam ⭐ 19y
hiç dokunma zamnla kaybolur sro böyle bi şey işte oldie oldie
A
aranchia OP ⭐ 19y
yaw 3 hafta önce yeni char actım 54 oldum hala cıkıor:D
M
merto.s ⭐ 19y
60 lvlda gidiyor die duymuştum
D
DarkSun_VI ⭐ 18y
60 lvlda gidiyor die duymuştum

Yeni açılan karakterlerde böyle bir bug var. Ben 76 oldum hala çıkıyor ^^ Alışmaya bak çözümü yok. Joymax patch yaparsa anca 😄
M
merto.s ⭐ 19y
keşke banada çıksa 😈

özenme o kadar güzel bişey deil 😆
.NET
.NET ⭐ 19y
Ben 49 lv. 😄 1 Lv. de çıktı o kadar. Kapatmadım da otomatik gitti 😜
[F New]Solo Gitarist
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
ben 67 yım hala aynı ısaretler cıkıor
M
ManlY ⭐ 18y
Bende de hala çıkıyo oyuna girerken felan geliyor sinir oluyorum ona ama mesela bota bırakıyorum potu felan bitti mi return çekiyo towna geliyo yine o pencere geliyo sonuçta o gitmiyo ben her zaman pc bşaındada olamıyorum kasarken hala o pencere kalıyo oyunu kasar gibime geliyo sizcede öyle dimi? Adam kasıyo önünde duruyo o pencere 😄
M
merto.s ⭐ 19y
Bende de hala çıkıyo oyuna girerken felan geliyor sinir oluyorum ona ama mesela bota bırakıyorum potu felan bitti mi return çekiyo towna geliyo yine o pencere geliyo sonuçta o gitmiyo ben her zaman pc bşaındada olamıyorum kasarken hala o pencere kalıyo oyunu kasar gibime geliyo sizcede öyle dimi? Adam kasıyo önünde duruyo o pencere :D

bnm pc'yi kasmıo ama çok uyuz bişey 🤤
B
Black Rain ⭐ 19y
Çok iğrenç birşey yaa insanı srodan bezdiriyorr :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: