full int bowman hakkında biraz araştırma yaptım ama yeterli gelmedi bana hala ufak soru işaretleri var farm yapıcam o kadar emek vericem ama değer mi acaba tarzında o yüzden char ve yapılandırmasıyla alakalı bilgisi olan birisi beni aydınlatabilirse çok sevinirim.
lütfen bilgi verebilir misiniz.
· 7 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
çok sağol okan abi ama yapılandırmalara baktım zaten , skiller konusunda pek bi sorunum yok ama bu karakter neden iyidir neden kötüdür biraz o gerekli ve o sayfada şu anda bana gereken bilgiyi bulamadım tam olarak. yani asıl soru şu ki ''eğer yapıcaksam neden full int bowman?'' yada ''neden yapmamalıyım?''
Full int bowman yapıcaksan uniq den başka birşey bekleme.Hem uniq hem pvp dersen Tavsiyem ss nuker.Sadece pvp dersen Str glavier - Bower fena olmaz 😉
Full int bowman yapıcaksan uniq den başka birşey bekleme.Hem uniq hem pvp dersen Tavsiyem ss nuker.Sadece pvp dersen Str glavier - Bower fena olmaz ;)
peki amaç zevk almak dersem? 😄 bana kalsa en zevkli char blade benim kişisel fikrim bu ama 4 yıldır blade kasmaktan gına geldi artık o yüzden yeni bi macera arıyorum 😄 ayrıca char full int olucağı için nuke skillerini açıp nuker olarak ta kullanabiliceğimi düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum? 😄
Hmm Zevk deyince Glavier olabilir.Ama Eu açacam diyorsan Warlock çok eğlenceli 😆
aslında çok istiyorum warlock ama avrupanın pot olayına karşı büyük bi önyargım var hala. vigor kullanmak çare değil gibi geliyo bana 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap