Icerige atla
Extraloob

lütfen bilgi verebilir misiniz.

· 7 Yanıt · 1.1K görüntüleme
A
Anodyse OP ⭐ 17y
full int bowman hakkında biraz araştırma yaptım ama yeterli gelmedi bana hala ufak soru işaretleri var farm yapıcam o kadar emek vericem ama değer mi acaba tarzında o yüzden char ve yapılandırmasıyla alakalı bilgisi olan birisi beni aydınlatabilirse çok sevinirim.
7 Yanıt
A
Anodyse OP ⭐ 17y
çok sağol okan abi ama yapılandırmalara baktım zaten , skiller konusunda pek bi sorunum yok ama bu karakter neden iyidir neden kötüdür biraz o gerekli ve o sayfada şu anda bana gereken bilgiyi bulamadım tam olarak. yani asıl soru şu ki ''eğer yapıcaksam neden full int bowman?'' yada ''neden yapmamalıyım?''
R
RecLast ⭐ 18y
Full int bowman yapıcaksan uniq den başka birşey bekleme.Hem uniq hem pvp dersen Tavsiyem ss nuker.Sadece pvp dersen Str glavier - Bower fena olmaz 😉
A
Anodyse OP ⭐ 17y
Full int bowman yapıcaksan uniq den başka birşey bekleme.Hem uniq hem pvp dersen Tavsiyem ss nuker.Sadece pvp dersen Str glavier - Bower fena olmaz ;)

peki amaç zevk almak dersem? 😄 bana kalsa en zevkli char blade benim kişisel fikrim bu ama 4 yıldır blade kasmaktan gına geldi artık o yüzden yeni bi macera arıyorum 😄 ayrıca char full int olucağı için nuke skillerini açıp nuker olarak ta kullanabiliceğimi düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum? 😄
R
RecLast ⭐ 18y
Hmm Zevk deyince Glavier olabilir.Ama Eu açacam diyorsan Warlock çok eğlenceli 😆
A
Anodyse OP ⭐ 17y
aslında çok istiyorum warlock ama avrupanın pot olayına karşı büyük bi önyargım var hala. vigor kullanmak çare değil gibi geliyo bana 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: