arkadaslar forumumuzdan bir arkadasın verdiği temayı yükleyince masaüstüm çöktü ve hala düzelmiyor baslat menüsü ,masaüstü simgelerimde dahill adete yanıp sönen bir ışık gibi 3 sn de bir görünüp görünüp kayboluyorlar lütfen acill yardım mod lar sizde lütfen 🙄
lütfen acilllll !!!! yardım
· 7 Replies · 959 views 0 reading
7 Replies
sistemi güvenli kipte aç ve kurduğun temayı sil, bakalım sorunu çözecek mi zannımca çözmez ama denemekte fayda var.
tuneup tarzı programları kurup default özellikleri aktarmalısın veya win cd sinden repair yapman lazım.
tuneup tarzı programları kurup default özellikleri aktarmalısın veya win cd sinden repair yapman lazım.
Daha önce backup aldınmı, veya windows unbackup sistemini kapattınmı?
kapatmadıysan veya backup aldıysan o zaman backup ları kullan bilgisayar düzelsin.
backup alıp almadığınıbilmiyorsan extranın dediğini bir dene. Bilgisyarı güvnlik kipte aç, herşeyi defaunt et ve bilgisayarı restart et. Karşına büyük bir ihtimal windows u nasıl başlatmak istediğin çıkacaktır. Oradan [En alttaki] Windows u en son..... bla bla (şimdi tam olarak ne yazıyor hatırlamıyorum) onu seç ve windows 99% normale dönmüştür.
kapatmadıysan veya backup aldıysan o zaman backup ları kullan bilgisayar düzelsin.
backup alıp almadığınıbilmiyorsan extranın dediğini bir dene. Bilgisyarı güvnlik kipte aç, herşeyi defaunt et ve bilgisayarı restart et. Karşına büyük bir ihtimal windows u nasıl başlatmak istediğin çıkacaktır. Oradan [En alttaki] Windows u en son..... bla bla (şimdi tam olarak ne yazıyor hatırlamıyorum) onu seç ve windows 99% normale dönmüştür.
temayı sildim ama bişi deişmedi repair yapmayı denıyım bı cd den tesekurler arkadaslar
İyi edersin. Umarım backup servisini silmemişsindir, yoksa iş format a kadar gider.
repair yaptım ama bısı farketmedı sımdıde tuneup u denemek istiyorum resmen esir gibiyim acıcagım prog yada dosyayı gorev yöneticisinden acıyorum :x
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
hiç uğraşma format at derim. 😄
Log in to write a reply.
Log In