Su ortasında LV yazan kemerler varya hanı onun gercegını veya benzerını nerde bulabılırım bılen varsa yerını paylassın lutfen, mobılde oldugum ıcın kemerın resmını atamıyorum google a louıs vuıtton kemer yazın cıkar o:D
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
Louıs vuıtton kemer
· 9 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Okulda bir arkadaşım var orjinalini almış baya yüklü bir paraya 1 hafta sonra bir arkadaşım aynı kemeri orjinali gibi gözükenini Kadıköy'den 50 Liraya almış. Orjinal alma zaten sadece markasına para vereceksin, kemeri elledik orjinalini bildiği plastik 😄
Yurtdısından bı akrabam orjınalını getırecek ama 1 ay var daha gelmesıne, o kadar bekleyemem ben:D
kadıkoyun neresınden almıs arkadasın tam olarak ogrenebılır mısın sana zahmet magaza ısmını falan
kadıkoyun neresınden almıs arkadasın tam olarak ogrenebılır mısın sana zahmet magaza ısmını falan
Yurtdısından bı akrabam orjınalını getırecek ama 1 ay var daha gelmesıne, o kadar bekleyemem ben:D
tamam bro yarın sorarım
Yarın 10 11 gıbı yazarsın bana sabah oglen gıderım ben:D
Yarın 10 11 gıbı yazarsın bana sabah oglen gıderım ben:D
Akşam 6'dan önce olmaz brot. 😁
Istanbulda; Istınye Park,Nişantaşı,Suadiye'de bayiileri var LV'nin ben geçen sene almıştım 600 lira odemiştim fakat fiyatlar artmış galiba doların yukselmesiyle.
Istanbulda; Istınye Park,Nişantaşı,Suadiye'de bayiileri var LV'nin ben geçen sene almıştım 600 lira odemiştim fakat fiyatlar artmış galiba doların yukselmesiyle.
Artmak hemde ne artmak arkadaşla hatta konuşmuştuk "Lan bunun parasıyla bir aile 2 ay geçiniyor." diye.
Fıyat onemlı degıl ben 1 aylık ıdare ıcın alıcam normalı gelene kadar sahtesı olsa da olur ama lord sen mesaj falan atamaz mısın arkadasına :/
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
ATi Radeon HD 4870 X2 ringe çıktı, altın kemer el değiştiriy FloraMt2 1-120 Sorunsuz Lycan,Offline Shop,Simya,Kuşak,Kemer Açılış 12 Ağustos Cumartesi 20:00Da! 07 TEMMUZ 2012 21:00 BÜYÜK AÇILIŞ AKAR MT2 1-99 ORTA EMEK SERVER (KEMER-SİMYA-KUŞAK YOK) [EterniaMt2] | 1-105| BETALI EMEK | SİMYA-KEMER-KUŞAK YOK Kemer'den resimler