Icerige atla
Extraloob

Louıs vuıtton kemer

· 9 Yanıt · 1.8K görüntüleme
A
Arcadia OP ⭐ 17y
Su ortasında LV yazan kemerler varya hanı onun gercegını veya benzerını nerde bulabılırım bılen varsa yerını paylassın lutfen, mobılde oldugum ıcın kemerın resmını atamıyorum google a louıs vuıtton kemer yazın cıkar o:D

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
9 Yanıt
L
Lordzek ⭐ 16y
Okulda bir arkadaşım var orjinalini almış baya yüklü bir paraya 1 hafta sonra bir arkadaşım aynı kemeri orjinali gibi gözükenini Kadıköy'den 50 Liraya almış. Orjinal alma zaten sadece markasına para vereceksin, kemeri elledik orjinalini bildiği plastik 😄
A
Arcadia OP ⭐ 17y
Yurtdısından bı akrabam orjınalını getırecek ama 1 ay var daha gelmesıne, o kadar bekleyemem ben:D
kadıkoyun neresınden almıs arkadasın tam olarak ogrenebılır mısın sana zahmet magaza ısmını falan

L
Lordzek ⭐ 16y
Yurtdısından bı akrabam orjınalını getırecek ama 1 ay var daha gelmesıne, o kadar bekleyemem ben:D
kadıkoyun neresınden almıs arkadasın tam olarak ogrenebılır mısın sana zahmet magaza ısmını falan

tamam bro yarın sorarım
A
Arcadia OP ⭐ 17y
Yarın 10 11 gıbı yazarsın bana sabah oglen gıderım ben:D

L
Lordzek ⭐ 16y
Yarın 10 11 gıbı yazarsın bana sabah oglen gıderım ben:D

Akşam 6'dan önce olmaz brot. 😁
D
destiny ⭐ 18y
Istanbulda; Istınye Park,Nişantaşı,Suadiye'de bayiileri var LV'nin ben geçen sene almıştım 600 lira odemiştim fakat fiyatlar artmış galiba doların yukselmesiyle.
L
Lordzek ⭐ 16y
Istanbulda; Istınye Park,Nişantaşı,Suadiye'de bayiileri var LV'nin ben geçen sene almıştım 600 lira odemiştim fakat fiyatlar artmış galiba doların yukselmesiyle.

Artmak hemde ne artmak arkadaşla hatta konuşmuştuk "Lan bunun parasıyla bir aile 2 ay geçiniyor." diye.
A
Arcadia OP ⭐ 17y
Fıyat onemlı degıl ben 1 aylık ıdare ıcın alıcam normalı gelene kadar sahtesı olsa da olur ama lord sen mesaj falan atamaz mısın arkadasına :/

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: