Icerige atla
Extraloob

[LoTuSs_KsK_] Kiled Demon Shaitan (VİDEO)

· 12 Replies · 1.2K views
12 Replies
S
gzz kanka:D
C
cLonny ⭐ 18y
gz 😁
T
gzzz
X
Xrosower ⭐ 17y
Gratz.
E
exotic OP ⭐ 18y
Teşekkürler ❤️
C
chipshajen ⭐ 17y
grats
S
SuS3 ⭐ 18y
tebrikler hacım bak sana 1-2 taktik vereyim uniqueyi ararken sadece carı gösterme tüm ekranı göster ve video kaliteni artttır arttırmak için render as yaparken customa tıklayarak Best i seçersen video kaliteni artirabilirsin fast motion yapmayı ögren youtubede bulabilirsin unique aradıgın kısımları fast motion yap izleyenleri sıkmaz 👍
E
exotic OP ⭐ 18y
tebrikler hacım bak sana 1-2 taktik vereyim uniqueyi ararken sadece carı gösterme tüm ekranı göster ve video kaliteni artttır arttırmak için render as yaparken customa tıklayarak Best i seçersen video kaliteni artirabilirsin fast motion yapmayı ögren youtubede bulabilirsin unique aradıgın kısımları fast motion yap izleyenleri sıkmaz 👍

o hızlandırmayı yapcaktım ama yapamadım çünkü yapmayı bilmiyoum 😁

sony vegas kullanmıyorum 😊
S
SuS3 ⭐ 18y

o hızlandırmayı yapcaktım ama yapamadım çünkü yapmayı bilmiyoum 😁

sony vegas kullanmıyorum :)

sony vegas kullanıp dediklerimi uygulamalısın bnce 😆
C
Tebrikler.
C
Candle ⭐ 17y
Tebrikler

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: