Lord Video
· 20 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Tebrikler fakat video ' yu boş boş koyup müziğide arkadasına koyuyorsun.Video yapmadan önce şarkını seç, video'yu şarkıya göre uyarlamaya çalış.Bu arada mask yaparken HP yi aşağı alarak videoyu küçültmene gerek yoktu.Birde başlangıç ve bitişlerde müziğin sesini azdan çoğa ve çokdan aza doğru yaparsan daha estetik olur. 😉
Special thx to Flexihayırlı olsun ayrıca Gökhan'a katılıyorum
Başlık ve içerik düzeltildi 😎
Başlık ve içerik düzeltildi 8)
bi kere gözünden kaçmaz mı bi insanın ya 🙄 ne zaman bi başlıkda vs.de yanlış olsa damlıyosun oraya 😈
bi kere gözünden kaçmaz mı bi insanın ya 🙄 ne zaman bi başlıkda vs.de yanlış olsa damlıyosun oraya 😈
Bot'a kurdum 😜
Skiller gözükmeyince pek hoş durmamış gibi hacım video 🤔
Skiller gözükmeyince pek hoş durmamış gibi hacım video 🤔
Dedimya abi arkadaş yanlış yapmış mask yaparken (Lordun HP aşağıda görüntüleme) video yu küçültmesine gerek yoktu ^^
Special thx to Flexi2 sey koyuyorum o kadar salliyom ordan burdan ne gelirse artik cari gorsunler yyeter benim icin ™
2 sey koyuyorum o kadar salliyom ordan burdan ne gelirse artik cari gorsunler yyeter benim icin ™
😁
C
Constanzia
⭐ 19y
güzel olmus bro ben beyendim 😁
Bot'a kurdum :P
haha bu güzeldi aylık mı kredili mi?
2 sey koyuyorum o kadar salliyom ordan burdan ne gelirse artik cari gorsunler yyeter benim icin ™
Bro ama video yapmaktaki amaç insanlara göstermek, onların beğenisini kazanmak değilmi ? Sen diyorsun charı görsünler yeter benim için 🤔
Special thx to Flexibu video 4 4 luk yapmaik icin butun herseyini bilmek lazim ben bu kadar biliyom 2 3 sey tm milelt bi lordu gorsun yeter zaten gerisi vizzzz<<<<<<<<<
bu video 4 4 luk yapmaik icin butun herseyini bilmek lazim ben bu kadar biliyom 2 3 sey tm milelt bi lordu gorsun yeter zaten gerisi vizzzz<<<<<<<<<
Peki bro sen öyle diyorsan öyledir^^
Kurcalayıp öğrenmeni tavsiye ederim Sony Vegas 10 numara programdır.
Special thx to FlexiHarika bi çarın var 😊 video yapmayı öğrenmek istiyorm ya bende 😳
hacı lordun hp yi aşşağı koyup video yu küçültmen yanlış olmuş bnce bu arada blue berserk basıorsun belli bile olmuor ekran kartına hayranım xD bana versene
Tebrikler !
Birde unique kestiğinde mavi yazıya yaklaşsan daha güzel olur!
ps:off ya fener gol attı 😞 bi daha 27 sene zor sayılır =) zaaaa =)
Birde unique kestiğinde mavi yazıya yaklaşsan daha güzel olur!
ps:off ya fener gol attı 😞 bi daha 27 sene zor sayılır =) zaaaa =)
8 car acik ondan efekleri kapatiyom
L
LoveForLife
⭐ 18y
8 car acik ondan efekleri kapatiyom
Çok acayip olmuş video 🤔
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap