Icerige atla
Extraloob

Loopback yapmadan sBot crack 30.05.2009---v7 1.24 Uyumlu[GÜN

· 40 Yanıt · 6.1K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
M
Şu an itibariyle çalışıyormu bu ???
N
nickfury OP ⭐ 18y
çalışıyorrrr
J
%100 Orjinalliği bulunmayan salakça bir paylaşımdır.
Sakın indirmeyin çalışmıyor.
P
nick çalıştığına dair bi ss koy herkese bir şekilde yorum yapıp geçirtirmişsin....
N
nickfury OP ⭐ 18y
kanıtlamak zorunda değilim WeeMan yaptı ve çalışıyor diyo onada inanma istemiyorsan inanma banane
S
kanıtlamak zorunda değilim WeeMan yaptı ve çalışıyor diyo onada inanma istemiyorsan inanma banane

konuyu açarken okadar uraşıyorsun şuraya çalıştığına dair bi Ss. atmakmı zor geliyor 🤔
S
server dosyasını çalıştıramadım hata veriyor.

- Resim Silinmiş.

server dosyasını çalıştırmaya kalkdığımda böyle bir hata veriyor ❓
H
loophack kuracaksın........
N
nickfury OP ⭐ 18y

konuyu açarken okadar uraşıyorsun şuraya çalıştığına dair bi Ss. atmakmı zor geliyor 🤔

servera girmek için 3-4 saat uğraşmak istemiyorum
J
JusT1LoVe ⭐ 18y
bu botta bug çok tam oyuna giriyor starta basıyorum tak atıyor veya oyuna girince atıyor kullanmayın
N
nickfury OP ⭐ 18y
bu botta bug çok tam oyuna giriyor starta basıyorum tak atıyor veya oyuna girince atıyor kullanmayın

o sorun ben sbot paralı versiyonunu kullanırkende oluyordu muhtemelen sistemin kötüdür ve oyun kastığı için ???? vermek yerine clientless moduna geçiyor ☕
S
bot çalışmıyor galiba yeni versiyon istiyor
N
nickfury OP ⭐ 18y
evet 1.24 çıktı bu çalışmaz
H
Herolife ⭐ 19y
Şu anda 3 charımıda oyuna koydum ve kasıyor beleş bot bulmuşsunuz işgenesini arıyorsunuz .oyuna girerken dc olmasınıda loader kullanın bi zahmet.
P
pover07 ⭐ 17y
1.24 varmı _?
S
Şu anda 3 charımıda oyuna koydum ve kasıyor beleş bot bulmuşsunuz işgenesini arıyorsunuz .oyuna girerken dc olmasınıda loader kullanın bi zahmet.

yeni versiyon geldi sen neyden bahsediyorsun kardeşim ❓ ❓ ❓
N
nickfury OP ⭐ 18y
up güncel
Y
Yuhhes ⭐ 16y
Link Kırılmış :S
H
HAKAN0 ⭐ 19y
link kırık

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap