Bugün arklarla 3 mid solo top ve solo bot olmak üzere oyun atmayı planlıyoruz sizce nasıl 😄 3 midde ap olacak 😁
Ps:Can sıkıntısından trolleyelim dedik 😄
Lol fantazi lane paylaşımı
· 16 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
olmayacak
Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildi
niye olmayacak :DD
olmayacak
niye olmayacak :DD
exp krep paylasımı olmaz qnq "mid game" de yani oyunun ortasında öperler xdey ama iki mid olabilir
benim plan top ve bot idare etcek miz 10 dk ya midden yarcaz mid game e geçmeden panpa 😄
mesela syndra diana falan olsa midde kule dibinde duramaz o mid :d
Suan kafamda kıyak baya sacmalıyor da olabilirm.
exp krep paylasımı olmaz qnq "mid game" de yani oyunun ortasında öperler xdey ama iki mid olabilir
benim plan top ve bot idare etcek miz 10 dk ya midden yarcaz mid game e geçmeden panpa 😄
mesela syndra diana falan olsa midde kule dibinde duramaz o mid :d
Suan kafamda kıyak baya sacmalıyor da olabilirm.
Bu arada suan 2 mid aktık kata diana baya hosuma gitti adama minyon kestirmedik 😄
3 veya daha fazlasında exp ve crep paylasımı olmaz 2 iyidir tebrik
teşekküler bro yorumlarını takip ediyorum 🎭 🍺
Güncel edit:2 mid gittik hep 4 win üstüste cıtayı yükselttik gaza geldik suan 3 midiz live on tr server join us nick:Rebellon
3 veya daha fazlasında exp ve crep paylasımı olmaz 2 iyidir tebrik
teşekküler bro yorumlarını takip ediyorum 🎭 🍺
Güncel edit:2 mid gittik hep 4 win üstüste cıtayı yükselttik gaza geldik suan 3 midiz live on tr server join us nick:Rebellon
Beyler 2 ve üçlü mid olarak 5 maç üstüste aldım (gümüş 5) atlamam gerekmiyormu 5 maç alınca?
Atlaman gerekmiyor da ranked macda yabanci adamlari nasil ikna ettin bu ise ilginc olan o 😄
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
hertürlü ikna edilir saka maka 5 oyun ikna ettim 😄
son 2 si üçlü middi sonuncu üçlü midi kaybettik sonuc olarak 6 macın 4 ü duo mid yendik son 2 triple 1 tane yendik.I think duo is better.
Atlaman gerekmiyor da ranked macda yabanci adamlari nasil ikna ettin bu ise ilginc olan o 😄
hertürlü ikna edilir saka maka 5 oyun ikna ettim 😄
son 2 si üçlü middi sonuncu üçlü midi kaybettik sonuc olarak 6 macın 4 ü duo mid yendik son 2 triple 1 tane yendik.I think duo is better.
Lol ü hiç bilmiyorum fakat. Öyle yapana kadar hard lane solo yapin. Bir tane gezici olsun sup + stunner mid e habire gank gank gank :=) Tamamen dotadan esinlendim şuan ^^
Netten arkadaşlarım var her gece beraber giriyoruz,realden arkadaşlarım tabi sıkıntı olmuyor ss falan oyundan işaret vermiyoruz hepimiz yan yanayız. Hepimiz tank aldık hoplatıyoruz zıplatıyoruz kaktırıyoruz falan ilk önce top ' a gittik malp soloydu adama 5kişi aynı anda bir daldık 1.dakikada adam all chat'e anneee yazdı flash bile atamadı öldü:D midde katarinaya gittik ulti attı saniyede ultısı kac defa bozuldu sayamadım 😄 alistar kafa gömüyor ben cekıp hoplatıyorum lee sin tekmeliyor falan güzel oluyor dostum ara sıra trollemek ya ama trollesekte oyunu kazanmıştık 😄
Beyler bu arada size bir taktik işe yarama garantili blue hard pull yaptıktan sonra biri midin sağ çimine biri sol çime mid lane giden de sanki normal oynuyormus gibi oynasın karsısındaki dogal olarak geliyor minyonların yanına 2 çimdeki de çullansın adama 2 kere denedim 2 side işe yaradı free kill 😄
Bu taktiklerin işlemesi için karşı takımdakilerin vasatın altında olması gerek
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
gümüş 5 te 2 kere denedim 2 side tuttu 😄 Şansa denk gelmiş olabilir tabi feeder 😄
Bu taktiklerin işlemesi için karşı takımdakilerin vasatın altında olması gerek
gümüş 5 te 2 kere denedim 2 side tuttu 😄 Şansa denk gelmiş olabilir tabi feeder 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap