Icerige atla
Extraloob

[LOGINERROR] Unknown error at login server (8)!

· 13 Yanıt · 7.5K görüntüleme
D
Derebey OP ⭐ 16y
2charla ayni pc den oyuna bagliyim 3 chari oyuna baglayamiyorum hep; [LOGINERROR] Unknown error at login server (8)! bu hatayi veri0yooo lutfen yardimci olun charin idve pw si dogru
13 Yanıt
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Sbot ile ilgili pek bir bilgim yok ama yanlış swye bağlanıyorsun galiba.Hepsinin ayrı ayrı portları var diye biliyorum.
D
Derebey OP ⭐ 16y
oyunu oynarken char dc yedi sonra hep boyle yapmaya basladi bilgileri yolluyo tekrar bastan aciyoranlamadim problemi
T
takerisks ⭐ 16y
1,89c sürümünü indirdinizmi? bide bu sürümle deneyiniz.
D
Derebey OP ⭐ 16y
su an 2 tane char zaten ayni pcden oyunda surumlerin hepsi guncel yani
M
Mateso ⭐ 18y
pc ye reset at öyle dene olmassa giremediğin charın komple klasörünü sil yeniden oluştur
D
Derebey OP ⭐ 16y
pc ye reset at öyle dene olmassa giremediğin charın komple klasörünü sil yeniden oluştur

sabahtan beri pcye reset atiyorum dosyalari 3er defa tekrar yukledim
yurtdisinda oturdugum icin sole diyim 14 saattir buna ugrasiyorum
A
adatmaca ⭐ 16y
Ben de yurdışından bağlanıyorum, bende de aynı sorun var. Ne olduysa Legend 6 geldikten sonra oldu. Biri çözerse çok memnun olacağım.
C
CWsaila ⭐ 19y
sbot 1.89c ve navdata dosyasını yeniden at düzelir.
D
Derebey OP ⭐ 16y
sbot 1.89c ve navdata dosyasını yeniden at düzelir.

dosyalari sildim bastan yukledim navdata dosyasinida yeniden attim yine olmadi sadece 2 tane aciliyoooo summer4: summer4:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sbotta her bot için ilk sayfada ki multiclient seçeneği tiklimi soru:
D
Derebey OP ⭐ 16y
hepsinde tikli yeni update geldikten sonra bu olay basladi
N
nuris94 ⭐ 17y
bendede ayni [LOGINERROR] Unknown error at login server (8)! veriyor 2 char acik eskiden 12 char acabiliyordum simdi 2. den sonra [LOGINERROR] Unknown error at login server (8)! veya [LOGINERROR] Unknown error at login server (15)! veriyor lutfen yardim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: