sorun çözüldü kilitlenebilir
Lock pls
· 18 Yanıt · 4.5K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
1. si char oraya at ile gelmiştir. yada char at üzerinde iken bard buff açılmıştır. attan inse bile buff gitmez.(genellikle sorun burda)
2. si pt ye sonradan katılmıştır. (bazen oluyor)
1. si char oraya at ile gelmiştir. yada char at üzerinde iken bard buff açılmıştır. attan inse bile buff gitmez.(genellikle sorun burda)
evet oraya at ile geldim attan indim daha sonra teşekkürler...
re log in yap düzelir
re log in yap düzelir
hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim :))
şimdide bu sorunum var bunun sebebi nedir ?
up
yaw alakası yok beyler adam zatn tombur acmıs durumda danceyı acamazzzzzz. bu 2. si tomburu baskası danceyı baskası acaması lazm....
yaw alakası yok beyler adam zatn tombur acmıs durumda danceyı acamazzzzzz. bu 2. si tomburu baskası danceyı baskası acaması lazm....
o skile basınca dance otomatik kapanıyor gene basmıyor.......
şu hatayı alıyorum : can only be used within music play area
guardi cancel yap sag tiklayip sonra acilacaktir.
dance skilleri music play area da açılır yani 2. bir bard chara ihtiyaç vardır. yani bir bard tanbur yada hit/clouth march açar diğer bard ise dance skilini açar. dance açacak kişide tanbur yada hit/clotuh march buffu aktif olarak görünmeli yoksa dance skili açamaz...
dance skilleri music play area da açılır yani 2. bir bard chara ihtiyaç vardır. yani bir bard tanbur yada hit/clouth march açar diğer bard ise dance skilini açar. dance açacak kişide tanbur yada hit/clotuh march buffu aktif olarak görünmeli yoksa dance skili açamaz...
2. bard charın elinde staff olsa danceleri kullanabilir miyim ?
bu adam nasıl basmış anlamadım :S

Spoiler

tamam dance den önceki guard tanbur onu mutlaka bir başka bard char aç mıştır.
M
MeraclituS
⭐ 19y
1bard guard tambour yada mana tambour acar
2.bard dance ve clouth march( ya da 1.acmadigini )
bunlar olmasina ragmen bazen takilmalar oluyor pt den cikip uzaklasip geri gelince duzelir...
2.bard dance ve clouth march( ya da 1.acmadigini )
bunlar olmasina ragmen bazen takilmalar oluyor pt den cikip uzaklasip geri gelince duzelir...
O dance'yi açmak için party'e bard alman lazım
1. bard Mana yada Guard Tambour açıcak
2. bard Dance'yi açıcak
VE BU BARDLARIN ELLERİNDE HARP OLMASI LAZIM
1. bard Mana yada Guard Tambour açıcak
2. bard Dance'yi açıcak
VE BU BARDLARIN ELLERİNDE HARP OLMASI LAZIM
sol üstteki skillerden guard tambouru kapat otomatik tekrar cıkacaktır o zaman düzelir.

sol üstteki skillerden guard tambouru kapat otomatik tekrar cıkacaktır o zaman düzelir.
resime nasıl bakıyorsunuz pt'de tek bard var o yüzden dance felan açamaz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap