extra loob ben resm verdim ama hayla club olamadım Embarassed
lll Clup 2107 Alımları Başlamıştır lll
· 213 Yanıt · 46K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 6 / 11
Yanıtlar
S
SwitchBack
⭐ 19y
evet bende olamadım niye herkes oluyorda biz olamıyoruz popcorn popcorn Question Question
T
TitusPullo
⭐ 19y
edit sory
bendde clup olmak istiyorum ama şu an resim çekcek durumda değilim Crying or Very sad
bizde clup verecek durumda değiliz o vakit şartlarımız belli ister oynarsın ister kenardan izlersin kahvekeyfi
-Resim Silinmiş.
tibet
-Resim Silinmiş.
daha öncede koydum ama cevap gelmedi gelmediiiii İNŞ. buna gelir kısa sürede
T
TitusPullo
⭐ 19y
Benim üyelik basvurum kabul olmadı herhal Crying or Very sad
Crying or Very sad Özledim Charımı be
-Resim Silinmiş.
Ama yeni Charımla Daha Mutlyum extrabeer
nerden bilelim senin charım oldugunu ıd bölümü silinmiyecek dedi extra kabul edilse şaşarım zaten
bişey daha 1,97 iken ban yemişsin şu anda 6x lvl olman mümkün degil
T
TitusPullo
⭐ 19y
Ya git Şimdi kimse ile tartışıcak durumda değilim Evil or Very Mad
2. Benim şu an 5 charım var hepsi 60+ 1aylık çalışma.Tabii sen ayda 1 lwl kasıyosan orasını bilemem
2. Benim şu an 5 charım var hepsi 60+ 1aylık çalışma.Tabii sen ayda 1 lwl kasıyosan orasını bilemem
hadi be full bota bıraksa olmaz öyle 60+ oluyosa ne güzel 1-2 ayda 80 olsun herkes
tey tey artık bende 2107 liyimm boşver kardes kaatalım konuyu
ben baktım sahtekar dolu zaten uye olanlar herkes birbirinin resmini çalmıs
ben baktım sahtekar dolu zaten uye olanlar herkes birbirinin resmini çalmıs
T
TitusPullo
⭐ 19y
Tamam Kardeş eywl. Bencede Tartışmanın bi gereği yok birbirimizi kırmayalım. extrabeer
S
SwitchBack
⭐ 19y
Herkes club oldu ben niye olamadım http://www.resimupload.com/ds483748964_ ... j8pi7.html
Herkes club oldu ben niye olamadım http://www.resimupload.com/ds483748964_ ... j8pi7.html
Önce linki düzelt istersen linkde bir sorun var Wink
S
SwitchBack
⭐ 19y
İlk sayfalarda da var kopyalayınca hata oldu Wink
ilk charım Aegede 100silk aldıgımda banlanmıştı. Very Happy sry ss yok clubte yok Very Happy
bu charımla TAM 5 AY gece gunduz bot kastım toplam 1500silk aldm adamlar tabi banlamaz benii
bu charımla TAM 5 AY gece gunduz bot kastım toplam 1500silk aldm adamlar tabi banlamaz benii
ayrıca bide HACKLENENLER CLUBU kuralım club ismi
Password Wrong Club Very Happy
ilk hacklenınce boyle br tablo goruruzya xD
Password Wrong Club Very Happy
ilk hacklenınce boyle br tablo goruruzya xD
evet hacklenen charlar clubu acalım benım hacklenen charımın resımlerı var zaten Very Happy bot olayı yuzunden oldu hıç bakmadım bıle vırus varmı yokmu dıe...simdide gitti char ıste Sad Sad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap