Icerige atla
Extraloob

lll 92 Daggerle 98 glaviere 66k WoooW lll

· 42 Yanıt · 3.1K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
I
Güzel damage ruhi^^
S
svs58 ⭐ 18y
Ben alıştım bu görüntülere 😄 Adam 64 leveldaki bi daggerın 76+ bi adamı indirdiğine şahidim 😄 Daggerları hiç küçük görmeyin critleri fenaa 😄

Ve senin vurduğun Firewall Mıydıı 😁 ona zaten 50 levelda 2K vuran nuker firewall'a 20K vuruyo 😄 ama sanırım o Phs. atacckları engellemiyodu(Bildiğime göre)
B
Black Pearl OP ⭐ 17y
farkında isen glavie 66 k vurmamıssın .. glavie vursan yatardı . onun etrafındaki korumaya yani kalkana vurmuşsun :)

ışıktan bişey anlaşılmıyor, doğru söylüo olabilirsin :D

İyi bakarsan görürsün arkadaşım yanındaki joker yatık değil glavieri yatırdım tam yatarken çektiğim için öyle oldu ^^
B
Black Pearl OP ⭐ 17y
Ben alıştım bu görüntülere 😄 Adam 64 leveldaki bi daggerın 76+ bi adamı indirdiğine şahidim 😄 Daggerları hiç küçük görmeyin critleri fenaa 😄

Ve senin vurduğun Firewall Mıydıı 😁 ona zaten 50 levelda 2K vuran nuker firewall'a 20K vuruyo 😄 ama sanırım o Phs. atacckları engellemiyodu(Bildiğime göre)

Arkadaşım fotoğrafta fire wall görüyor musun 👋
S
svs58 ⭐ 18y

Arkadaşım fotoğrafta fire wall görüyor musun 👋

Evet.. Bak hatta görmesem bile adam skillerini gösteren tarafta var.. Bildiğime göre sondan 2. Firewall işareti :?
C
chipshajen ⭐ 17y
ben hâlâ firewall'a vurduğunu düsünüyorum ve susuyorum ..
E
eLempTRa ⭐ 18y
ben pek şaşmadım çünkü zerk var ve prick 😄 sonra desperado ve karsıdaki adam fire phy olsa bu kadar vuramaz fire mag. def adamın phy def cok değil str olmasına rağmen fakat tebrikler bir daha bulaşmaz 😄
B
Black Pearl OP ⭐ 17y
oradaki fire wall joker bitirmişti kapışıyordular tam bitti şak diye oturttum yattı joker bile oFFFFFFFFFFFf felan dedi ^^ herifde bir daha bulaşmadı.
C
Cryolite ⭐ 19y
dagger char firewall tanımaz, ancak cold wall dagger'ın atağını emer.

bufflar kapanmadan 1milisaniye önce çekmiş resmi heralde ^^
X
Xantus ⭐ 17y

+1
L
shit 8O
P
PquLex'B ⭐ 18y
omg
B
Black Pearl OP ⭐ 17y

+1

+19000
D
destiny ⭐ 18y
66k glaiver'ın HP'si olamaz.Bu yüzden vurulan damage ''Fire Wall'' ' un etkisidir.
C
chipshajen ⭐ 17y
66k glaiver'ın HP'si olamaz.Bu yüzden vurulan damage ''Fire Wall'' ' un etkisidir.

+12321321421321421
W
WosT ⭐ 17y
farkında isen glavie 66 k vurmamıssın .. glavie vursan yatardı . onun etrafındaki korumaya yani kalkana vurmuşsun :)

Evet kardeş sen adamın duvarına vurmuşsun 66k zaten duvarlara normalden cok vuruluyor zaten 66k vursan adam ölürdü buffları halen açık 👍
B
Black Pearl OP ⭐ 17y

Evet kardeş sen adamın duvarına vurmuşsun 66k zaten duvarlara normalden cok vuruluyor zaten 66k vursan adam ölürdü buffları halen açık 👍

Arkadaşım daggere fire wall etki etmez cold wall etki eder ^^
B
Black Rain ⭐ 19y
Ya extreme Açık olsaydı 😄
B
Black Pearl OP ⭐ 17y
Ya extreme Açık olsaydı :D

😜 😜 😜 😜
D
DaddyCool ⭐ 17y

haha 😄

Ama iyi paylaşım 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: