I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Güzel damage ruhi^^
farkında isen glavie 66 k vurmamıssın .. glavie vursan yatardı . onun etrafındaki korumaya yani kalkana vurmuşsun :)
ışıktan bişey anlaşılmıyor, doğru söylüo olabilirsin :D
Ben alıştım bu görüntülere 😄 Adam 64 leveldaki bi daggerın 76+ bi adamı indirdiğine şahidim 😄 Daggerları hiç küçük görmeyin critleri fenaa 😄
Ve senin vurduğun Firewall Mıydıı 😁 ona zaten 50 levelda 2K vuran nuker firewall'a 20K vuruyo 😄 ama sanırım o Phs. atacckları engellemiyodu(Bildiğime göre)
Ben alıştım bu görüntülere 😄 Adam 64 leveldaki bi daggerın 76+ bi adamı indirdiğine şahidim 😄 Daggerları hiç küçük görmeyin critleri fenaa 😄
Ve senin vurduğun Firewall Mıydıı 😁 ona zaten 50 levelda 2K vuran nuker firewall'a 20K vuruyo 😄 ama sanırım o Phs. atacckları engellemiyodu(Bildiğime göre)
Arkadaşım fotoğrafta fire wall görüyor musun 👋
dagger char firewall tanımaz, ancak cold wall dagger'ın atağını emer.
bufflar kapanmadan 1milisaniye önce çekmiş resmi heralde ^^
shit 8O
dagger char firewall tanımaz, ancak cold wall dagger'ın atağını emer.
bufflar kapanmadan 1milisaniye önce çekmiş resmi heralde ^^
+1
66k glaiver'ın HP'si olamaz.Bu yüzden vurulan damage ''Fire Wall'' ' un etkisidir.
farkında isen glavie 66 k vurmamıssın .. glavie vursan yatardı . onun etrafındaki korumaya yani kalkana vurmuşsun :)
Evet kardeş sen adamın duvarına vurmuşsun 66k zaten duvarlara normalden cok vuruluyor zaten 66k vursan adam ölürdü buffları halen açık 👍
Ya extreme Açık olsaydı :D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap