kanka hp guzel Very Happy
[l_KANKAL4R_l] LwL 2 Hercules (guıldekı memberler)
· 61 Replies · 9.5K views 0 reading · Page 3 / 4
Replies
askeri sizde cıkartabilirsiniz ama dısarıdan adam alınmaz hem asker cıkarmak yasak olsaydı 5 k GP+100 k ya satılmasdı hatta oyunda oyle bişi olmasdı sizde cıakrtsaydınıs halla halla^^
askeri sizde cıkartabilirsiniz ama dısarıdan adam alınmaz hem asker cıkarmak yasak olsaydı 5 k GP+100 k ya satılmasdı hatta oyunda oyle bişi olmasdı sizde cıakrtsaydınıs halla halla^^
ama bız karsı sansınız 0 bunu bılın Very Happy
yoh yaa onu nerden cıkarttın isterseniz bir daha kapısırız ama artık unıonuz:D
yoh yaa onu nerden cıkarttın isterseniz bir daha kapısırız ama artık unıonuz:D
olur ıstedıgın an hazırız dısardan oyuncu almadan ama gecenkı gıbı turkıyeden takvıye yapma Very Happy
W
WaRioR_BLaDe
⭐ 19y
war istiyoozzzzzz new charımla giricem war a
war istiyoozzzzzz new charımla giricem war a
ok de sne kımsın tanımıyom sneı oyundkı nıck ne ?
inmisin cinmisin daha o belli deil gelmiş war istio:D
inmisin cinmisin daha o belli deil gelmiş war istio:D
hehehhe 😊
1 hafta üniye gittik geldik ne cabuk attınız guildden kankalar...
atılmadın guzel kardesım guıld dagıldı
dıkkat edersen ben wild blue puzlex nikotin hıc bırımız yokuz ayrıldık guılden buraya kadarmış Crying or Very sad
Crying or Very sad
Crying or Very sad
uzulme baska guıldler var gır onlara tadını cıkart oyunun Very Happy
Crying or Very sad
katılıyorummmmmm Wink ama HYSTREIA varken baska guılde sadece kasmak için giderim Very Happy
Crying or Very sad
katılıyorummmmmm Wink ama HYSTREIA varken baska guılde sadece kasmak için giderim Very Happy
gıttın zaten Very Happy
daha gitmedim farkındaysan ustumde herhangi bir guıldın yasısı yok suan bagımsızım Very Happy tek basıma guıldım sende unıonuma gelsene:D
daha gitmedim farkındaysan ustumde herhangi bir guıldın yasısı yok suan bagımsızım Very Happy tek basıma guıldım sende unıonuma gelsene:D
ok unıon olurum senle Very Happy
oke hotan atcıya gel Very Happy.istanbulda bogazın ustunde ucan martılar var yaaaa işte o martılar KAFANA SICSIN....
oke hotan atcıya gel Very Happy.istanbulda bogazın ustunde ucan martılar var yaaaa işte o martılar KAFANA SICSIN....
senın kafanada fıl dussun Very Happy
Log in to write a reply.
Log In