Icerige atla
Extraloob

[l_KANKAL4R_l] LwL 2 Hercules (guıldekı memberler)

· 61 Replies · 9.5K views · Page 2 / 4
Replies
M
muratko193 ⭐ 19y
Bu Arada Cumartesi Aksamı Yaptıgımız War Cok Guzel Geçti Yureginize Saglık..
T
tan OP ⭐ 19y

Bu Arada Cumartesi Aksamı Yaptıgımız War Cok Guzel Geçti Yureginize Saglık..

sızde sagolun inş bizden kımse sızı kıracak bısey dememıstır sanırım bu aksamda var bi warımız sızle 😊
M
muratko193 ⭐ 19y
bu aksam sız turkıyeyle yapacaksınız diye biliyorum biz hysteria nın 72- leriyle yapıcaz Laughing
T
tan OP ⭐ 19y

bu aksam sız turkıyeyle yapacaksınız diye biliyorum biz hysteria nın 72- leriyle yapıcaz Laughing

ok dun ama savas olmadı TÜRKİYE guild baya saglam yani onlara karsı sansımız % 0 Very Happy
T
tan OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
W
qanqa duramak yok yola devam l_KANKAL4R_l gelıyo Twisted Evil Twisted Evil extrabeer extrabeer
T
tan OP ⭐ 19y

qanqa duramak yok yola devam l_KANKAL4R_l gelıyo Twisted Evil Twisted Evil extrabeer extrabeer

ok kanka Very Happy
D
dj_shark ⭐ 19y
bn bi kere tiger girle daldım o kadar bi nuke de yarkana atmadan rahat edemem bulamıyorum ipneyi bi görem uzaktan yeter bana Rolling Eyes
_
__AwRiL_ ⭐ 19y
guıldınız ne kadar kalabalıkmıs say say bitmiyor walla : D
D
dj_shark ⭐ 19y
biz bi aşiretiz Laughing
_
__AwRiL_ ⭐ 19y
tabe tabe sizin soyunuz taaaaa 5. ismail yk dan gelio Very Happy
T
tan OP ⭐ 19y
Very Happy
avrıl WAR guzeldı gecenkı ama asker olayı tadımızı bozdu solıyım ve bu arada sana yenı serverda bsarılar k.i.b ordada by Very Happy
D
dj_shark ⭐ 19y
beni guildden atmayın haaa online deilim ev arıyorum... sora full onlineım
W
Yaw olm asker işini boşwer de siz gittiniz dışardan adam aldınız hemde europan Confused
W
sanıye sanıye urı DASaK show heheh ben cektım 1 saat sonra kestım oda adamlar buldu yoksa dowa goturceektım Very Happy ewt buda resımller
-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

safak kanak sana yazdım gel gel dıye gelemdın gelseydın sen keserdın vala bırakcaktım sana ama sen afk dıydın galıba Sad Sad extrabeer extrabeer
T
tan OP ⭐ 19y
ewt kanak serkanla video lara bakıyodum yoksa ucardım yanına Very Happy ama yıne tebrıkler 😊
W
eyw kanak denız dıyo dur sen bekle ben eve gıdım gelım bırlıkte goturelım dowa ben dalan olursa pk olurum sonrda keserız ıste aslında cavenın kapsı daha yakındaı ama neyse kestık artık he serkan kanak sendne ıcrahat beklıyoruz artık detective detective extraokk
T
tan OP ⭐ 19y
hehehehe serkanın sıze lafı var pazar gunu yuz yuz soleyecekmıs Very Happy
W
ne degecekmsı bakem o bana tbk edıcekse saolsun kanka .Very Happy extrabeer ok bu pazar cekelım o zaman extrabeer extrabeer :?!!! Razz

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: