Icerige atla
Extraloob

Liste İletildi !

· 27 Yanıt · 5.3K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y

Burada sizden aldığımız maddeleri bir liste haline getirip bu gün ilettik. viewtopic.php?f=5&t=248368
En çok gelen öneri olan 80 gap çin server konusunu ısrarla belirttim. Bundan sonrası Joymax'e kalmış, umarım önerilerinizi dikkate alırlar, zevkle oynayacağımız bir oyun ortamı sunarlar bize. Öneri yapan, katkıda herkese teşekkür ediyorum 😘

27 Yanıt
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Exl olarak forum member'larımızın isteklerini ve önerilerini dikkate alıyoruz.Çünkü biz bir aileyiz.Yorumlarını eksik etmeyen tüm arkadaşlarımın ağızlarına ve ellerine sağlık. 😎
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Çok teşekkür ederim bu isteklerimizi Joymax'a ilettiğin için 😊
Yaralı style
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
teşekkür ederiz.. 😊 Gayet Güzel bi yaklaşım oldugunu Düşünüyorum..
T
Daha ne olsun ki
D
djfko ⭐ 18y
hayırlısı olsun bakalım 😊
R
RunFiles ⭐ 15y
Bazi arkadaslarimiz demiski: Bot olmasin herkes eliyle kassin.Ozaman buyrun ksroya 😊.Not:Gelenler hep diyor elle kasarim soyle yaparim boyle yaparim ama maximum bir hafta oynuyorlar 😊.
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
teşekkürler 😘
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Bazi arkadaslarimiz demiski: Bot olmasin herkes eliyle kassin.Ozaman buyrun ksroya 😊.Not:Gelenler hep diyor elle kasarim soyle yaparim boyle yaparim ama maximum bir hafta oynuyorlar 😊.

Exp oranı arttırılırsa tabiki elle kasılabilir görev yapılabilir.İnsanları bot kullanmaya iten çok düşük olan exp oranıdır,76 77 dediğin zaman başlıyor sıkıntılar elle kimse kasmaz ancak exp oranından yapılacak bir kaç revizyonla bunuda başarabilirler.Ksrodada sanmıyorum orada da mutlaka bot kullanımı vardır.
Y
yurdusar ⭐ 17y

emin olki 110 level elle kasanlar var emin ol 😊 ayrıca eskilerden 80 90 lvl max iken biz ellerle kasmıştık guildce bol bol muhabbet ile vs vs ama demişsinki ksroda oynayın diye ancak türkçe desteği olsaydı orda düşünmeden giderdik ah keşke diyorum ksroda türkçe olsa sırf tertemiz oyun için.
S
extraloob.com ailesi olarak önerileriniz bizim için çok önemlidir, Leetnock bu işlerde çok iyi 😎
R
RunFiles ⭐ 15y
Cok haklisin kardesim.Coguda image kodu yapamadigi icin gelemiyor.Ksroda cogu kisi 25+ tek tuk 18,20 yasinda oyuncu var.Ksronunda farki bu iste herkes akli basinda,birbirine saygili ve bir suru bayan arkadasim var benim, oyundan kimse onlara laf atmiyor saygisizlik yapmiyor.Ve en onemlisi oyunu ZEVK Icin oynuyorlar.Her levelin farkli bir guzelligi var cunku...
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
Teşekkürler 😘
R
RunFiles ⭐ 15y

Exp oranı arttırılırsa tabiki elle kasılabilir görev yapılabilir.İnsanları bot kullanmaya iten çok düşük olan exp oranıdır,76 77 dediğin zaman başlıyor sıkıntılar elle kimse kasmaz ancak exp oranından yapılacak bir kaç revizyonla bunuda başarabilirler.Ksrodada sanmıyorum orada da mutlaka bot kullanımı vardır.

Kardesim ksro oynuyorum.illegal olan hersey calismiyor.Loader disinda zaten koreliler macro kullanani gordulermi bir daha onu partiye almiyorlar .
R
RunFiles ⭐ 15y
Exp oranina gelince 108 lvle ticketsiz saatte 0.50,0.70 arasi pt iyi olursa %1 kastigim oluyor.107 lv moblarda.isrodan daha fazla exp geliyor 😊
D
Dynamite ⭐ 17y
80 gap çinserver açılırsa mükemmel olur.
V
Von Dutch ⭐ 17y
Çok Sağolasın Üstad Exl Forever 😘
K
kavazaki ⭐ 17y
eyvallah
C

emin olki 110 level elle kasanlar var emin ol 😊 ayrıca eskilerden 80 90 lvl max iken biz ellerle kasmıştık guildce bol bol muhabbet ile vs vs ama demişsinki ksroda oynayın diye ancak türkçe desteği olsaydı orda düşünmeden giderdik ah keşke diyorum ksroda türkçe olsa sırf tertemiz oyun için.

ksro oynayabilirsinki ingilizce yaparsın mediapk2 yi güzel güzel oynarsın
C
80 cap için gerekirse toplanır koreye gideriz 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: