Ben şuan a.lde okuyorum end meslek lisesi. bilgisayar bölümüne gitmek için hangi derslerimin iyi olması lazım ????
Yükseltme sınavı kağıdını doldurcam öğlene kadar birşey yazın lütfen 😳
ACİLLLL ACİLLL ACİLLLL ACİLLL ACİLLLL ACİLLL ACİLLLL ACİLLL
Lisesliler+++ ACİL YARDIMm:
· 27 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
ortalamanın normal okullarda 2.5 anadolularda 3.0 geçmesi gerekir Bölüme girebilmen için 😉
T
TitusPullo
⭐ 19y
Müfredata bi bakayım akşama doğru cevabını veririm. Çok acil bir durum yok. Bir hafta sonra verilmeye başlıycak Dilekçeler.
bılsem yazardım ama abımden bılıyorum ...... matematik ii olacak cunku cok matemetık ısteyen bır bolum...
Müfredata bi bakayım akşama doğru cevabını veririm. Çok acil bir durum yok. Bir hafta sonra verilmeye başlıycak Dilekçeler.
bugun son bizim okulda haftaya da yükseltme sınavları başlıyor 😢
anaaa ben cevap yazana kadar 4 cevap gelmıs xD
matematik kaç olması lazım ??
ACİL YARDIMM !!!
ACİL YARDIMM !!!
Bakan yok mu yawws 😞
UP!!
LÜTFEN YARDIM
UP!!
LÜTFEN YARDIM
Ya bi kere ne yapıyo bu sizin lise anlamadım. Gelecek haftaya kadar verebilirsin. Bu heryerde aynıdır.
Hiç değişmez...
Yani uğraşmamak için böyle yapanlardan nefret ediyorum
Yükseltme sınavı Ağustosun sonunda 😠
Hiç değişmez...
Yükseltme sınavı Ağustosun sonunda 😠
Ya bi kere ne yapıyo bu sizin lise anlamadım. Gelecek haftaya kadar verebilirsin. Bu heryerde aynıdır.
Hiç değişmez...
Yükseltme sınavı Ağustosun sonunda :@
hay ben böle okulun taaa a.q
Virüs sen hatay'a bizim okula gelsene 😄 😄
Burası züpper
Burası züpper
Burası züpper
orayaa gelmem imkansız 😢 😢
Ya İstanbula gitcem yada sinopta sürüncez gine 😳
Burası züpper
pekala bilgisayar bölümüne gitmek içnin hangi derslerimin iyi olması lazım biliyormusun??
OFF OFFF end. de okuyan yok mu yaww 😞
Help plsss
Help plsss
BURDA BİLG. BÖLÜMÜ YOK 😊
Sayısal-EA-sözel
Mat-Fizik-Biyoloji-Kimya bunlar sayısal için... Bilg. bölümü için fazla değişeceğini sanmıyorum
Sayısal-EA-sözel
Mat-Fizik-Biyoloji-Kimya bunlar sayısal için... Bilg. bölümü için fazla değişeceğini sanmıyorum
ok tşk ederim .)
Ben şuan a.lde okuyorum end meslek lisesi. bilgisayar bölümüne gitmek için hangi derslerimin iyi olması lazım ????
Yükseltme sınavı kağıdını doldurcam öğlene kadar birşey yazın lütfen 😳
ACİLLLL ACİLLL ACİLLLL ACİLLL ACİLLLL ACİLLL ACİLLLL ACİLLL
Yanlış Anlamadıysam Endüstri'den Anadolu Tekniğe Geçmeye Çalışıyorsun .
Anadoluya Geçebilmen İçin 3.00 Ortalaman Olması Bunun Yanı Sıra Dil Anlatım Dersinin 1 Olmaması Gerekiyor ...
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Bende bu sene Lise 3 oldum ceyrancıyım 😎 😈
Beyler müfredat değişmiş...
16 Haziran ile 19 haziran perşembe saat 17 arasında yükseltme sınavı başvuruları yapılacak. Ve artık3 değil 4 dersi yüksetlebilirsiniz. Hemen sonraki hafta ise sınavlar yapılacak.
Bölüm seçimleri 14-24 Temmuz arası olacak
16 Haziran ile 19 haziran perşembe saat 17 arasında yükseltme sınavı başvuruları yapılacak. Ve artık3 değil 4 dersi yüksetlebilirsiniz. Hemen sonraki hafta ise sınavlar yapılacak.
Beyler müfredat değişmiş...
+1
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap