Maynard OP ⭐ 14y 13 yil once #1 10MB HDD = 3398 $ 🤘 .net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
E emre-magul ⭐ 15y 13 yil once #2 Doldur doldur bitmez 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mr. Mojo Risin' ⭐ 14y 13 yil once #3 Adamın kendisi liseli başlığa bak TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 13 yil once (düzenlendi) #4 Ben 22yaşındayım bilmiyorum benim Kompaq pcmde 10gb hdd vardı 4gbsi doluydu 6gb ile idare ederdim 😄 Nfs hot pursuit 2 nfs2 ve cs oynardım sadece.. 128 mb sd ram i vardı 😄[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 13 yil once #5 Liseliler bilmez demiş adam tarihi eser paylaşmış benim babam bile bilmiyordur bunu 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 13 yil once #6 Bu mesaj Mr. Mojo Risin' rumuzlu uyeden alinti yapildiAdamın kendisi liseli başlığa bakifssa oldu Gokhan 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FermaNHat ⭐ 18y 13 yil once #7 Bu kadarına yetişemedim ama benim ilk HDD 1 Gb bile değildi 😄 İlk Veezy Go mu neydi Koç getirmişti. Ondan vardı işte pc :))) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 13 yil once #8 Benim ilk bilgisayarımın hard diski 4 GB 'dı 😁Ram: 64 MBEkran Kartı: 32 MB 🤘 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AngeLicMoon ⭐ 16y 13 yil once #9 Olayı dalgaya vurmak yerine yerine avrupadaki teknolojinin ne kadar geliştiğine odaklasak kendimizi .d Beyler 10mbdan 1tb ye cıkmıs adamlar. Yakında kim bilir neler neler yapıcaklar. Helal olsun adamlara. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil