Icerige atla
Extraloob

İbretlik liseliler

· 22 Yanıt · 2.2K görüntüleme
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y

al bir inci ol birinci 😁
22 Yanıt
S
SLauGHTeR' ⭐ 18y
abi sormaya okulun bahcesınde lise 1 ler yakalamaca oynuyor nedir bu cektiklerimiz 😁
A
Adith ⭐ 18y
abi sormaya okulun bahcesınde lise 1 ler yakalamaca oynuyor nedir bu cektiklerimiz 😁

Öyle yapanlara geçerken vuruyorum 1 tane genelde. 😁
S
SLauGHTeR' ⭐ 18y

Öyle yapanlara geçerken vuruyorum 1 tane genelde. 😁

adamlar hala ilkokul modundalar 😆 iyi yapıosun ama helal 😁
B
Buzzz ⭐ 18y

😁 😁 😁
E
Extrowe ⭐ 16y
makara:
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y

😁 😁 😁
M
Mirage ⭐ 19y

Onların aptallığı 🙄
E
EliteTurk ⭐ 18y
lise 1 de benim gözlerim hatunların eteğinin altından çıkmazdı şunların yaptıklarına bak hormonsuz mu kaldılarki GDO lu yiyeceklerde kar etmez bunlara. makara:
I
Inception ⭐ 18y

Oha 😁
S
Sacrifices ⭐ 16y
özenti gençlik napıcaksın
I
Inception ⭐ 18y
özenti gençlik napıcaksın

Hacım anladık özencende gidip 3-4 yaşındaki çocuğa neden özeniyorsun yaw 😜
B
Burntime ⭐ 16y
ben lise 1 deyken hep merdeiven altından kızların altına bakardım bunlar harbi şakiroviç 😁
A
Avasin ⭐ 17y
lise 1 de benim gözlerim hatunların eteğinin altından çıkmazdı şunların yaptıklarına bak hormonsuz mu kaldılarki GDO lu yiyeceklerde kar etmez bunlara. makara:

makara:

Yahu belki çoçukluklarını yaşayamamışlardır 😜
S
SilentLord ⭐ 17y
😆
H
hanry006 ⭐ 16y
summer4:
K
Kai ⭐ 18y
Bizim okulun bahçesinde lise 1 ler birbirine wurup kaçıyo 😆
C

makara:

Yahu belki çoçukluklarını yaşayamamışlardır :P

doktorumuz konuşmuş aga tamamdır konuya açık getirilmiş. 83035633 😜
A
Avasin ⭐ 17y

makara:

Yahu belki çoçukluklarını yaşayamamışlardır :P

doktorumuz konuşmuş aga tamamdır konuya açık getirilmiş. 83035633 :P

🎅
J
Jaysean ⭐ 18y
hahaha

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: