4 gün üst üste rapor getirmeden okula gitmememiz durumu halinde herhangi bir sorun oluşuyor mu? İlla rapor mu getirmemiz lazım? :/
Şimdiden teşekkürler. ^^
Lise 1 ~ 4 Gün Üst Üste Özürsüz Devamsızlık hk.
· 22 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Yok öyle bir dünya hacım. İstediğin kadar hakkını kullanabiliyorsun. En azından bizim okulad öyle.
istersen 19 gün üst üste gitme 😄 öyle şey olurmu 😄
Nolcak olum ben 10 gün gitmemiştim hiçbişey olmadı 😄 Hatta en son okulu bıraktım 2 ay gitmedim evimi bile aramadılar cocugunuz okula gelmiyor diye 😄 Sorumsuz herifler 😄
okulun disiplinine göre değişiyor bizim okulda hemen telefona mesaj çekiyorlar çocuğunuz bugün gelmedi diye :)))
Nolcak olum ben 10 gün gitmemiştim hiçbişey olmadı 😄 Hatta en son okulu bıraktım 2 ay gitmedim evimi bile aramadılar cocugunuz okula gelmiyor diye 😄 Sorumsuz herifler :D
Kabullenmişler artık seni demek ki 😄
Nolcak olum ben 10 gün gitmemiştim hiçbişey olmadı 😄 Hatta en son okulu bıraktım 2 ay gitmedim evimi bile aramadılar cocugunuz okula gelmiyor diye 😄 Sorumsuz herifler :D
Orası öyle de bizim ki özel okul. Bir de öyle DOğa Koleji gibi faln değil, sıkı özel okul. 😜
Hatta kutlama bile yaptılar emre okulu bıraktı diye, ben de katılmıştım. nese:
Special thx to FlexiOlum bana sen okula gelme seni geçiricez diyodu müdür yardımcısı 😄
Nina Ricci
⭐ 17y
😆 😁 makara:

Olum bana sen okula gelme seni geçiricez diyodu müdür yardımcısı :D
sülalem raad diyon yani 😄 makara:
Böyle bi zenci raadlıgı var bizde 🎅
@Addicted
Ahahaha. 😁 😜
Ahahaha. 😁 😜
Böyle bi zenci raadlıgı var bizde 🎅
bendede o rahatlıktan var 😄
Devamsızlık 0 benim 😄
19.5 gün özürsüz 22 gün özürlü devamsızlık yap 1.5 ay kafanı dinle hiçbi sorun yok 😈
Ahahahaha makara: makara:
Special thx to Flexi@Mop.
hangi okul ki bro ben teddeyim bizimkide sıkı hacı bişey olmuyo 😄
hangi okul ki bro ben teddeyim bizimkide sıkı hacı bişey olmuyo 😄
Apprehension
⭐ 16y
okulun disiplinine göre değişiyor bizim okulda hemen telefona mesaj çekiyorlar çocuğunuz bugün gelmedi diye :)))
Ben ev telefon no sunu verdim hala msj atmaya çalışıyorlarsa vayhallerine.5. yılım oluyor lisede bikere bile bişey demediler neden evtelefonu veriyorsun die makara:
@Mop.
hangi okul ki bro ben teddeyim bizimkide sıkı hacı bişey olmuyo :D
FMV Nişantaşı Işık Lisesi ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap