Icerige atla
Extraloob

LimeWire : Bir Efsane Daha Sona Erdi ..

· 14 Yanıt · 1.2K görüntüleme
Kalkandelen
Kalkandelen OP ⭐ 17y
LimeWire Durduruldu !

- Resim Silinmiş.

Yıllardır elimizin altında olmasına alıştığımız, hızlı dosya indirme, aradığımız mp3′leri, müzik ve şarkıları kolaylıkla bulabilme, bilgisayara yük olmama, basit ve şık arayüz, Türkçe dil seçeneği gibi özellikleriyle bilgisayar ve internet kullanıcıları için mükemmel bir dosya paylaşım programı olan LimeWire kullanımı sona erdi.

Hem programın hem de firmanın sonu olabilecek mahkeme kararı Amerika Bölge Yargıcı Kimba Wood tarafından açıklanmış bulunuyor. Artık http://www.limewire.com/ adresine girdiğinizde de Lime Wire firmasının karşı karşıya kaldığı durum size küçük bir not ve uyarı ile bildirilmiş durumda.

- Resim Silinmiş.

Sonuç olarak mahkeme kararı ile LimeWire dosya paylaşım programının yöneticilerine programa ait ” arama, download, upload, dosya paylaşma ve diğer tüm fonksiyonların ” durdurulması ile ilgili emir gönderilmiş ve program şu an için kullanılamaz duruma getirilmiş.

Ayrıca Lime Wire firmasının sahipleri, çalışanları kısaca LimeWire programı önümüzdeki süreçte de müzik sektöründeki birçok firma ile telif hakları vb. diğer konularda çok uğraş vereceği bir döneme girecek diyebiliriz.

Kaynak;tiport.com,tamindir.com
14 Yanıt
E
EmmaW ⭐ 19y
limewire yoksa ares var 😜
E
EmmaW ⭐ 19y
limewire yoksa ares var 😜
U
Uprising ⭐ 19y
limewire yoksa ares var :P

🤘
E
EliteTurk ⭐ 18y
FrostWire var gerçekden LimeWire yi aratmıyor bana. 🍿
S
Schweppes ⭐ 17y
Ben bearShare kullanıyorum ^^
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
LimeWire zati kullanmıyordum.Heralde dünyada en çok virüsü o program barındıyordur.Ares akar.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
FrostWire var gerçekden LimeWire yi aratmıyor bana. 🍿

FrostWire 🙏 💃
F
favretto ⭐ 16y
limewire + isohunt'ın 1 yıldır davaları vardı.
isohunt davası düştü ve isohunt sitesinin sahibi yırttı.
ama limewire kaybetti. şimdi sıra ares lite ta...
L
Lemus ⭐ 18y
isohunt olmasa halim harab :/
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
napster ile başladı ve halen devam ediyor bu kapatmalar dayatmalar, yazık.
B
Belarj ⭐ 17y
napster ile başladı ve halen devam ediyor bu kapatmalar dayatmalar, yazık.

kapanıcak tabi abi hem adamların emeğini dağıt hemde niye yazık de
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Temet Nosce
Orjinal albumlerin,oyunların ateş pahası oldugu Türkiye'de insanlar bu illegal olan programları kullanmakta zorunlu kalıyor.
T
Threnody ⭐ 17y
hiç kullanmadım
en iyisi ``Google´´

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: