B Buzzz OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Yapılandırma ile ilgii sorularınızı konu altında sorunuz. 8) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
G gunche ⭐ 19y 16 yil once #2 bu yapılandırmaya ait bir video aradım bulamadım senin bildiğin bir video war mı ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G gsmustafa94 ⭐ 18y 16 yil once #3 güzel konu ama hybrid tercihimdir 87 int 13 str pro fire cold huksal / 100 bir hybird TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G gsmustafa94 ⭐ 18y 16 yil once #4 güzel konu ama hybrid tercihimdir 87 int 13 str pro fire cold huksal / 100 bir hybird TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Twona2 ⭐ 17y 16 yil once #5 nice char 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I iDontCare ⭐ 16y 16 yil once #6 yeni yaptıgım charda bu yapılandırmayı deniyorum 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O okkan35 ⭐ 16y 16 yil once #7 Denemek lazım tskler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BaturAybars ⭐ 16y 15 yil once #8 Daha öncelerde denemiştim Lightingi ama, çok berbat bir şey.Sadece Speed işe yarıyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S savador171 ⭐ 15y 15 yil once #9 Saol kardeşm güzel paylaşım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil