J Journalist OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Yapılandırma ile ilgii sorularınızı konu altında sorunuz. 8) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
K Kobe ⭐ 19y 17 yil once #2 light imbue asla blader için uygun değil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q qanqa ⭐ 17y 16 yil once #3 blader için en iyisi phy saten mevcut onemli olan hız =) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PANTAO ⭐ 19y 16 yil once #4 biecahon 100 + fire 100+ light 80+ cold 20 böle olan bi bladeyi kimse yatıramas.cold sacma cünkü defansınız war we str sniz. sıkıştıqınızda snow acın !force sacma cünkü blade diwision dul stun skilleri qelmiştir ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EviLQin ⭐ 19y 16 yil once #5 :S Light el yakmalı Blader olmaz . Ben Light yerine Cold açılmasını tavsiye ederim Coldun snowunu maxlarsanız savaslarda işinize çok yarar...imbue kesinlikle Fire olmalı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BaSoryong ⭐ 18y 16 yil once #6 qüzel olmuş ellerine Sağlık TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #7 Yapılandırma ile ilgii sorularınızı konu altında sorunuz. 8)çok teşekkürler canımcım PLVL siparişi aldık bu yapılandırmayı şimdi 0'dan uyguluyorum 😘 🍺 ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q QuoteLife ⭐ 17y 16 yil once #8 thnx işime yaradı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Neverex ⭐ 17y 16 yil once #9 +5 Garment set çekilir. Vuruş skilleri en kötü ihtimalle kendi levelinin 3 lvl altında olmalıdır. Kendinden bir düşük yaratığa elindeki +7 ile tek çekmelidir. Etrafını ordu sarsa ölmemelidir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Brave_ChiLD ⭐ 18y 16 yil once #10 Ben lıgth yerine cold tercıh ederim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chalange_rosem ⭐ 16y 16 yil once #11 Light blade mi olur? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ardaay ⭐ 16y 15 yil once #12 kesinlikle light blade yapmam. zaten bu yapılandırmalarda da fire blade yapılmamış. bi baksanız diyorum ey adminler??? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A algooo ⭐ 18y 15 yil once #13 castle shield serisi pvpde çok işinizi görür açık olmalı ve blader zaten str ağırlıklı olduğundan attack yükseltmek için imbue fire olmalı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S savador171 ⭐ 15y 15 yil once #14 Saol kardeşm güzel paylaşm TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil