J Journalist OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Yapılandırma ile ilgii sorularınızı konu altında sorunuz. 8) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B Black Rain ⭐ 19y 17 yil once #2 Harikasın ortak ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prada ⭐ 19y 17 yil once #3 Harika çalışma eline sağlık bro.. Muazzam 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exoria ⭐ 16y 16 yil once #4 Sizce Fire-Lighting Blade mı Lighting-Cold Blader mı ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mrufuk34 ⭐ 17y 16 yil once #5 Bence çok vasat bi yapılandırma can sıkıntısından dolayı yapıldıgını düşünüyorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BlackQueen ⭐ 18y 16 yil once #6 Firesız blade fikri sakat geldi bana :/ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T turuncudewrim ⭐ 17y 16 yil once #7 baya güzel olur hem saglam hem hızlı ama adam öldürmekte zorlanılabiilr:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XpressDie ⭐ 16y 16 yil once #8 castle shield serisi kapalımı ?-oha... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Shroud ⭐ 17y 16 yil once #9 Harikasın Dostum Cok Güzel Olmus Eline Emeğine Sağlık TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B berk12345 ⭐ 16y 15 yil once #10 saolunuz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Brave_ChiLD ⭐ 18y 15 yil once #11 Sizce Fire-Lighting Blade mı Lighting-Cold Blader mı ?hiçbiriFire , Cold , Bicheon en iyisi 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C ChallangeEveryThing ⭐ 17y 15 yil once #12 Bence çok vasat bi yapılandırma can sıkıntısından dolayı yapıldıgını düşünüyorum+1905 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S savador171 ⭐ 15y 15 yil once #13 Saol kardeşm güzel paylaşm TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil