Icerige atla
Extraloob

Level düşme

· 13 Yanıt · 2.1K görüntüleme
B
brs2488 OP ⭐ 16y
Merhaba 😊 Sp farm yapiyorum level düşmem gerekiyo res cekcek birisi bulamadigim için pk olarak düşmeyi düşünüyorum karar veremedim önerilerinizi bekliyorum :)
13 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
2-3 kişi bulursanız otomatik programla devamlı ölüp reslenip kalkıp ölebilirsiniz ve kolayca lvl düşersiniz ben olsam hiç uğraşmam gider pk olurum olay biter.
B
brs2488 OP ⭐ 16y
aslinda res olayini düşündüm adam yok reslicek peki pk da sp kaybi oluyor diyolar 100k spm var ne kadari gider
A
Absence ⭐ 19y
çok gider pk işinin sana zararı olur en azından bedava botlardan birini ayarlarsın gider dışarı ölür yine gider ölür
B
brs2488 OP ⭐ 16y
Kararsiz kaldim şimdi düşmem gerekiyo nasil yapsam
B
brs2488 OP ⭐ 16y
Ne kadar gider örnek verebilirmisin 20k gidermi
J
JetHomme ⭐ 19y
çok gider pk işinin sana zararı olur en azından bedava botlardan birini ayarlarsın gider dışarı ölür yine gider ölür

Absence'nin dediği gibi bedava botlardan birini bul ayarla. Gitsin şehirden dışarı ölsün tekrar gitsin ölsün. böylece halledersin lv düşme işini.
A
Avenger ⭐ 18y
Bi char aç 10Lvla kas 5dknı almaz daha ve o chardan resi aç ve dlvl yap (ong farm yapıyorsan tabii)
B
brs2488 OP ⭐ 16y
Galba en iyisi o srokingle girim deniyim
B
brs2488 OP ⭐ 16y
Ongfarm yapiyorum 1m sp kascam inş dedigini yapcam tşk
B
brs2488 OP ⭐ 16y
Birde konu acmadan direk burdan sorim paskalya yumartalari cıkıyo demin bi tanesine tikladim pandora box düştü 30 lwl de aciliyo neyin nesidir 😄
A
Absence ⭐ 19y
Birde konu acmadan direk burdan sorim paskalya yumartalari cıkıyo demin bi tanesine tikladim pandora box düştü 30 lwl de aciliyo neyin nesidir :D

Eski oynayanlar bilir ahh ne günlerdi dw nin kapısında açarlardı niya generaller çıkardı 😁
J
jarakak ⭐ 18y
Birde konu acmadan direk burdan sorim paskalya yumartalari cıkıyo demin bi tanesine tikladim pandora box düştü 30 lwl de aciliyo neyin nesidir :D

Eski oynayanlar bilir ahh ne günlerdi dw nin kapısında açarlardı niya generaller çıkardı 😁

eed süper olurdu 🎅 Biz mahallecek keserdik.. 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: