Icerige atla
Extraloob

Level 100 Update Cap!!

· 15 Yanıt · 1.5K görüntüleme
K
karamanli OP ⭐ 19y
Selamün aleyküm arkadaslar.Benim bi sorum var: level 100 update nezaman cikacagini bilen varmi yani en azindan bu sene cikarmi yoksa seneye mi. Benim simdi lvl 90 charim var
istesem 85+7 weapon ve 88+5 Head alcam 😁 ama eyer lvl 100 cap en kisa zamanda geliyorsa
parami harcamak istemiyorum. 😄 bi bilginiz varsa lütfen paylasin.
15 Yanıt
M
Milano ⭐ 18y
Başlıgı kuculturmusun ☕
PS: Bu yaz gelir...
B
Black Rain ⭐ 19y
Daha 1 senesi var 😉
K
karamanli OP ⭐ 19y
Başlıgı kuculturmusun ☕
PS: Bu yaz gelir...

Tamam kücülttüm, nerden yaziyor bu yaz cikacagini?
sen bu yaz diyorsun. Black Rain seneye diyor ??
tam zamanini bilen varmi ortalama ?
S
Streetwise ⭐ 19y
Daha 1 senesi var ;)

1 seneye kalmadan gelir. Belki bu yaz gelme ihtimali var... 🍿
K
karamanli OP ⭐ 19y
sizce 85+7 weapon ve 88+5 kafalik alsam bana yararmi ?
S
2010 Temmuz diye biliyorum
Q
Quattro ⭐ 19y
Selamün aleyküm arkadaslar.Benim bi sorum var: level 100 update nezaman cikacagini bilen varmi yani en azindan bu sene cikarmi yoksa seneye mi. Benim simdi lvl 90 charim var
istesem 85+7 weapon ve 88+5 Head alcam 😁 ama eyer lvl 100 cap en kisa zamanda geliyorsa
parami harcamak istemiyorum. 😄 bi bilginiz varsa lütfen paylasin.

Sen oyunun zevkini çıkarmak istemiyormusun istiyorsan hemen al zaten 100 cap gelinceye kadar ii para kasarsın yine hee ezik ezik gezcem diyosan alma küreme bakayım ne zman geleceğini söylerim... 👍
D
DMX_87 ⭐ 19y
haziran temuz arası gelir buyuk itimal ☕
B
Buura ⭐ 19y
Millet daha itemlerini tam oturtamamış durumda.Bencede hemen gelmez bence 2010 yazında felan gelir.
X
XipeHocter ⭐ 19y
Kardeşim Daha 1 Senesi Var Ama Yazınca Gelebilir. ßana Sorarsan Sakla Paranı 100'e Kadar Biriktir...
G
garip_avci ⭐ 18y
ben bu yaz gelceğini sanmıyorum seneye gelir yani daha 1 sene var
S
Stephanos ⭐ 19y
Herkes sallasın bakalım 😄
O günü sadece Joymax bilir =)
C
Crisis ⭐ 19y
her yıl 10 cap lvl geliyor.gecen sene yazın geldi bu sene yazın tekrar gelicek önümüzdeki senede 110 lvl cap ile beraber arap ırkı gelecek.
A
Addicted ⭐ 19y
daha 90 geleli kac ay olduki şunun şurasında :s 2010 dan aşşa gelmez bence gecebilir bile paranıda harca gitsin 100 gelincede 110 için biriktirim dersin yine kalır 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: