prgram bnildimiz gibi yine aynı kaydet ac diyince klasör acılcak sro_loader ı acı onun içine sro_loader tıklayın bu kadar
silkroad klasörü mutlaka bu dizinde olmalıdır
C:\Program Files\Silkroad
rapidshare download
http://rapidshare.com/files/116887345/L ... R.rar.html
wirüstotal
http://www.virustotal.com/tr/analisis/9 ... 47736bec76
resim
- Resim Silinmiş.
LEGENT 3 LODER
· 38 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
38 Yanıt
C
Ciqs_Cocuq
⭐ 19y
İlle gece gece Küfür yicek ya BEnde hemen indirdim uyku sersemiyle... Viruslu Lan bu susmuyo Bilgisayar virus programları ötüp Duruyo
S
silkroadcı
⭐ 19y
calıstı tesekürler
antiler prgramı kısıtlıyor hata veriyor
teşekkürler sro loder'a benziyor
saol işine yaradıysa sevindim çalışmalarımın devamı gelcek
arkadaslar paylasım yapmanız çok güzel birşey yanlız lütfen paylasım yapmadan önce programın zarar verip vermeyeceğine bakın. Program bende virüs hatası veriyor, ve bu birkaçkişide daha veriyor.
emin olmadığınız seyi indirmeyin. Kemalist in dağıttığı mod u kullanın şu anlık. Sonra char hack lenmeleri falan olup üzülüyorsunuz.
emin olmadığınız seyi indirmeyin. Kemalist in dağıttığı mod u kullanın şu anlık. Sonra char hack lenmeleri falan olup üzülüyorsunuz.
S
silkroadcı
⭐ 19y
arkadaslar paylasım yapmanız çok güzel birşey yanlız lütfen paylasım yapmadan önce programın zarar verip vermeyeceğine bakın. Program bende virüs hatası veriyor, ve bu birkaçkişide daha veriyor.
su an kullanıyorum calıstı bu bi kac prgram da daha olmustu uniq alarmda felan ozamanda antiyi kapattım calıstı
calısır calısmasınada rograın içinde ne olduğunu bilmediğiniz seyler bunlar.
Program temiz. Kullanabilirsiniz!
sagol
drotalion bş anlamadım indirdim çalışıyo temizmi? değilmi?
hata verdi.
temiz gibi gözüküyor. İlla bunu kullanmak istiyorsan virüs korumasını kapat çalışır. Nuna alternativ olarak kemalistin verdiği loader ve client var.
nasıl temiz bildiğin trojen insanları yanlış yönlendiriyosun
bakın temiz gibi gözüküyor dedim. İnanmıyorsanız sonuçlarına bakın. Onada inanmadıysanız kendiniz kontrol ettirin. ayrıca Sitede reklam yapmak yasak, forum kurallarına dikkat edersen sevinirim
B
BlackTheSea
⭐ 19y
bakın temiz gibi gözüküyor dedim. İnanmıyorsanız sonuçlarına bakın. Onada inanmadıysanız kendiniz kontrol ettirin. ayrıca Sitede reklam yapmak yasak, forum kurallarına dikkat edersen sevinirim
dostum buraya bak bir !<
ulen bekle ama istifa edicenmi modluktan bu siteyi kötülücenmi kanitarsam 😊
Varan 1

Varan 2

Varan 3

Güzelim 93 den beri ben bu işi yapiyorum
Şifreleri calinan arkadaslara gecmis olsun burasi güvenilir değil.

Varan 2

Varan 3

Güzelim 93 den beri ben bu işi yapiyorum
Şifreleri calinan arkadaslara gecmis olsun burasi güvenilir değil.
evet dinliyorum seni mod temizmis değilmi???
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap