Icerige atla
Extraloob

LEGENT 3 LODER

· 38 Yanıt · 3.0K görüntüleme
A
ahmetsalih55 OP ⭐ 18y
prgram bnildimiz gibi yine aynı kaydet ac diyince klasör acılcak sro_loader ı acı onun içine sro_loader tıklayın bu kadar

silkroad klasörü mutlaka bu dizinde olmalıdır

C:\Program Files\Silkroad

rapidshare download

http://rapidshare.com/files/116887345/L ... R.rar.html

wirüstotal

http://www.virustotal.com/tr/analisis/9 ... 47736bec76

resim

- Resim Silinmiş.
38 Yanıt
C
Ciqs_Cocuq ⭐ 19y
İlle gece gece Küfür yicek ya BEnde hemen indirdim uyku sersemiyle... Viruslu Lan bu susmuyo Bilgisayar virus programları ötüp Duruyo
S
calıstı tesekürler
A
ahmetsalih55 OP ⭐ 18y
antiler prgramı kısıtlıyor hata veriyor
O
ozzyksk ⭐ 19y
teşekkürler sro loder'a benziyor
A
ahmetsalih55 OP ⭐ 18y
saol işine yaradıysa sevindim çalışmalarımın devamı gelcek
D
drotalion ⭐ 19y
arkadaslar paylasım yapmanız çok güzel birşey yanlız lütfen paylasım yapmadan önce programın zarar verip vermeyeceğine bakın. Program bende virüs hatası veriyor, ve bu birkaçkişide daha veriyor.

emin olmadığınız seyi indirmeyin. Kemalist in dağıttığı mod u kullanın şu anlık. Sonra char hack lenmeleri falan olup üzülüyorsunuz.
S
arkadaslar paylasım yapmanız çok güzel birşey yanlız lütfen paylasım yapmadan önce programın zarar verip vermeyeceğine bakın. Program bende virüs hatası veriyor, ve bu birkaçkişide daha veriyor.

emin olmadığınız seyi indirmeyin. Kemalist in dağıttığı mod u kullanın şu anlık. Sonra char hack lenmeleri falan olup üzülüyorsunuz.

su an kullanıyorum calıstı bu bi kac prgram da daha olmustu uniq alarmda felan ozamanda antiyi kapattım calıstı
D
drotalion ⭐ 19y
calısır calısmasınada rograın içinde ne olduğunu bilmediğiniz seyler bunlar.
D
drotalion ⭐ 19y
Program temiz. Kullanabilirsiniz!
A
age0fmyth ⭐ 18y
sagol
O
ozzyksk ⭐ 19y
drotalion bş anlamadım indirdim çalışıyo temizmi? değilmi?
A
age0fmyth ⭐ 18y
hata verdi.
D
drotalion ⭐ 19y
temiz gibi gözüküyor. İlla bunu kullanmak istiyorsan virüs korumasını kapat çalışır. Nuna alternativ olarak kemalistin verdiği loader ve client var.
M
Mr_Cowboy ⭐ 19y
nasıl temiz bildiğin trojen insanları yanlış yönlendiriyosun
D
drotalion ⭐ 19y
bakın temiz gibi gözüküyor dedim. İnanmıyorsanız sonuçlarına bakın. Onada inanmadıysanız kendiniz kontrol ettirin. ayrıca Sitede reklam yapmak yasak, forum kurallarına dikkat edersen sevinirim
B
bakın temiz gibi gözüküyor dedim. İnanmıyorsanız sonuçlarına bakın. Onada inanmadıysanız kendiniz kontrol ettirin. ayrıca Sitede reklam yapmak yasak, forum kurallarına dikkat edersen sevinirim

dostum buraya bak bir !<
A
age0fmyth ⭐ 18y
ulen bekle ama istifa edicenmi modluktan bu siteyi kötülücenmi kanitarsam 😊
A
age0fmyth ⭐ 18y
evet dinliyorum seni mod temizmis değilmi???

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: