haklısın virüslü. Yanlız unutmaki hiçbir beleşe bulduğun programın düzgün olacak diye bir kaydı yok. sen haklısın ben haksızım. ama yinede bu reklam yapmanı gerektirmiyordu. Kibarca bu şekilde açıklasaydın sana hak vermecekmiydim??
LEGENT 3 LODER
· 38 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Genel tabir kullaniyorum mesajlarim editlenmis..
+
Bu site kullanicilar için güvenli değil. Google da kara listede ve de işi bilmiyorsun madem niye temiz diyorsun şimdi o cocuklarin şifreleri gitti ne olcak verebilecenmi geriye?
+
Bu site kullanicilar için güvenli değil. Google da kara listede ve de işi bilmiyorsun madem niye temiz diyorsun şimdi o cocuklarin şifreleri gitti ne olcak verebilecenmi geriye?
Unutmaki şifrenin çalınmasını önlemenin tek yolu orijinal client kullanmak. Zaten biri böyle birşeyi indiriyorsa bilki bunun riskini almıştır. Zamanında azmı bağırdık sm crack inin , isro crackininiçinde virüs var diye?? adam kullanıyor. Ha temizmi? evet temiz neden çünkü adam zaten riskini almış bunun. Yanlış bir anlaşılma oldu. Ama haklısın temiz değil kilitlensede iyi olur bu konunun. daha uzatmanın manası yok. Yardımın için teşekkürler.
Risk varsa bu forumun anlami yok kapatin profesyoneller bu işi yapsin.
kilitlensede iyi olur bu konunun. daha uzatmanın manası yok. Yardımın için teşekkürler.
kullanabilirmiyiz?
gönderen arkadasın post sayısı az biraz şüpheleniyorum :s bu işten anlayan bi arkadas ya da modlar bakabilirmi? tamda aradagım loader ha! 😄
kullanabilirsin program çalışıyor ama TEMIZ DEĞIL!!!
virus totaldan tarattım tek tek içindki dosyaları hiç bir şey çıkmadı .
peki ben işte buna benzer loader arıyorum . yok rumataymıs yok testeroneymiş yok mini loadermıs bana bu loaderdan lazım temiz olanı yokmu suan piyasada
rumata dene
ya o rumata da isrobotla pek uyumlu olmuyo kafasına göre uyumlu oluyo . 2 char açınca hiç birinde auto gözükmüyo ya da birnde auto gözüküyo ama hangsinde gözükeceği belli olmyuo. bazende hiç bot menüsü gelmiyo. bilginiz varmı yeni loader gelcekmi
S
silkroadcı
⭐ 19y
ARKADASLAR PRGRAM TEMİZ Bİ SORUN CIKMADI BEN KULLANIYORUM ! SAOLSIN KARDESSİM
çok thnx xD program bendede sorunsuz çalıştı
I
internetcocugu
⭐ 18y
çok saol bnde bunu arıyodum ama baslıga loder yazmıssın son anda gördüm
olum virüslü dosyanının neresine tsk ediyosun.
dll dosylarını pc kaydettigici için antiler engelliyo buda sizi süpeye sokuyor daha önceki prgramların cogu bnöleydi ii ilk yapıoruz karsılıgı bumu claısmıosa tamam örnek prgramlar wer sen uniq alarm gibi
İnsan verirken utanır belli bi tane daha eklenecek mısır yiyen eşeklerden
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap