LeGenD_Turks guildindeyim ve 2x levelim, guildimiz 5 LeveL, Guild masterımız 64 Lv. fakat 1-2 ay içinde 80 olacak.! isteyenler guild başkanına ya da bana ( _MaXiTurK_)'e başvurabilir. Level sınırlaması yoktur, ama aktiflik önemlidir...
LeGenD_Turks
· 19 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
LeGenD_Turks guildindeyim ve 34 levelim, guildimiz 5 LeveL, Guild masterımız 57 Lv. fakat 1-2 ay içinde 80 olacak.! isteyenler guild başkanına ya da bana ( _CrAzySouL_)'a başvurabilir. Level sınırlaması yoktur, ama aktiflik önemlidir...
carı helal pot emmiş member'lar bulursunuz inşallah
carı helal pot emmiş member'lar bulursunuz inşallah
hahahah güsel dilek
+1
T
tanerucar86
⭐ 19y
Selam arkdaşlar LeGenD_Turks Guıld masteri benim Taner ( Povver_Turk ) Guıldimi level 5 olmuştur. tüm aktif oyuncuları bekleriz . level önemli değil . kalitesi yüksek olsun.
hayırLı ugurLu oLsun...bir 5 LvL guiLd daha gucumuze guc katmaya devam... Twisted Evil Twisted Evil
T
tanerucar86
⭐ 19y
Eyw. saol kardeş. inş tüm türk kardeşlerimin Guıldleri lvl 5 lur. Alpste çok çektik yabancılardan ama Poseidonda kök söktürcez onlara...
ins...
T
tanerucar86
⭐ 19y
LeGenD_Turks Masteri Olarak konun kapatılmasını istiyorum . henüz Zamanı değil. teşşekkürler
T
tanerucar86
⭐ 19y
Niye kapatılsınki Very Happy
T
tanerucar86
⭐ 19y
ya açık olcakta nolcak şu anda ortada fol yok yumurta yok . bi atraksiyon yok . ama zamanı geldğinde ben açarım bi konu . o zaman güzel paylaşımlar yaparız.. Tşk.ler
arkadaşımm ben hep oyundayımm ama benim char 14 ve ben 1 2 ay içinde 45 lvl nukeci char alcammm beni guilde alırsanız sevinirimm. charımı alınca size sölerimm 45 lvl charımı alırsınız. tmm 14 lvl charım adı I_Anqels_I
Guild Masteri Bu Guild İsminiz Çalıntı İlk Olarka Onu Söleyeyim...
Orjinal Guild İsmi : LegendTurks ve o Poseidonda Başka Bir Kişide...
L
LegendTurks
⭐ 18y
Guild Masteri Bu Guild İsminiz Çalıntı İlk Olarka Onu Söleyeyim...
Hay Ağzını Öpeyim Kardeş...
Doğru Sölüyorsun O Guildin Masteri Benim : LegendTurks
İsmi Çalıntı Yapmışlar Ben Bir Süre Oyun Oynamadım Yeniden Başladım Bende Guildi 5 Yapacam...
Onlarında Başarılarının Devamını Dilerim...
Sorun Değil Çalıntı Olmayan İsim Yok...
Bu Guildi Ben iLk Redsea Serverındayken Kurmuştum...
Şimdi Guildimin Konusunu Açıyorum Bende...
bende şunu söyleyim iki guildin ismide çalıntı ilk Legend_Turks alpste kuruldu 1,5 yıl önce bilmiyorum artık
L
LegendTurks
⭐ 18y
bende şunu söyleyim iki guildin ismide çalıntı ilk Legend_Turks alpste kuruldu 1,5 yıl önce bilmiyorum artık
Biz Redseada [LegendTurks] adında 3 Yıl Önce Kurduk !
T
tanerucar86
⭐ 19y
Selam Arkadaşlar ben taner . Power_Turk Master. Ben Bu Guıldi 2007 nin 7 ayında açık . Guıldimiz lvl 5 1 milyon Gp var. bizimle beraber 7 tane Guıld var unıon olduk bu unıon sürecide 5 aydır var. Server açıldığından beri bu serverdayım . İlk Kuralan LeGenD_Turks bizim Guıldir. ben daha önce alps de oynuyordum . izmir karşıyakada oturuyorum . orda LeGenD_Turks vardı . ben bu ismi ve ordaki oyuncuları sevfdiğimden . poseidona geçtiğimde orda da bi LeGenD_Turks olsun istedim . alps deki oyuncular ile beraber poseıdona geçicektik fakat olmadı. sağlık olsun biz böle iyiyiz yolumuza devam ediyoruz. ilgilenen arkdaşlara teşekkür ederim. bana ulaşmak isteyenler için cafeman_20@ felan fiskan işle sonra oyundan Pm atmak isteyenlerde Meerauch Ashiret Povver_Turk veya Mazlum58 e mesaj atabilirler.
Sonuç olarak isim Alps den geldi. posidonda ilk biz açtık. ve tüm arkdaşlara başarılar. dilerim
Sonuç olarak isim Alps den geldi. posidonda ilk biz açtık. ve tüm arkdaşlara başarılar. dilerim
L
LegendTurks
⭐ 18y
Selam Arkadaşlar ben taner . Power_Turk Master. Ben Bu Guıldi 2007 nin 7 ayında açık . Guıldimiz lvl 5 1 milyon Gp var. bizimle beraber 7 tane Guıld var unıon olduk bu unıon sürecide 5 aydır var. Server açıldığından beri bu serverdayım . İlk Kuralan LeGenD_Turks bizim Guıldir. ben daha önce alps de oynuyordum . izmir karşıyakada oturuyorum . orda LeGenD_Turks vardı . ben bu ismi ve ordaki oyuncuları sevfdiğimden . poseidona geçtiğimde orda da bi LeGenD_Turks olsun istedim . alps deki oyuncular ile beraber poseıdona geçicektik fakat olmadı. sağlık olsun biz böle iyiyiz yolumuza devam ediyoruz. ilgilenen arkdaşlara teşekkür ederim. bana ulaşmak isteyenler için cafeman_20@ felan fiskan işle sonra oyundan Pm atmak isteyenlerde Meerauch Ashiret Povver_Turk veya Mazlum58 e mesaj atabilirler.
Kardeş Biz Redsea Serverında 2005 yılının Ortalarında 3 Arkadaş Kurduk... LegendTurks Adında...
ve Charlarımız Ban Yiyince Başka Servera Geçelim Dedik Ve Şuan Poseidon Serverındayız Guildimiz : LegendTurks
İsim Çalıntıdır...
çalıntı felan değil, aklına sizin guild gibi yazmak gelmemiş.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap