Icerige atla
Extraloob

LEGEND IV+ Setup Etkinleştirici - Beklemeden Oyuna Girin :)

· 32 Yanıt · 6.6K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
LEGEND IV+ Setup Etkinleştirici - Beklemeden Oyuna Girin :)

Legend IV+ geldiği anda oyuna girmek istiyorsanız , daha gelmeden yüklemek zorundasınız . Bildiğiniz gibi Legend IV+ gelmeden setup çalıştırılamadığı için yükleyemiyordunuz , işte bu program önceden yükleyebilmenize olanak tanıyor.

[download]Download Link (Rapidshare) : http://rapidshare.com/files/269529017/Legend4PlusInstaller-www.extraloob.com.rar[/download]

Rar Şifresi ;

www.extraloob.com

Nasıl kullanacağınıza gelirsek ;

İlk önce yukarıdaki linkten dosyayı indirin ve arşiv'den çıkartın. Arşivden çıkan Legend4PlusInstaller dosyasını ve sizin indirdiğiniz yükleme dosyasını c'nin içine atın. Yükleme dosyanızın adını "SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_150" olarak değiştirin . Ve Legend4PlusInstaller dosyasını açın.

*DİKKAT : Silkroad'ınızın kurulu olduğu yerdeki adını değiştirin , yoksa eski silkroad dosyalarınız silinir.

Virustotal ( Legend4PlusInstaller ) : http://www.virustotal.com/tr/analisis/5cd9db340f7f016cf906a25213a84e99667bd1c450ccf71125bb1925fded76a9-1250698441

*yeoyang'a dosya için teşekkür ederiz.

- Resim Silinmiş.

32 Yanıt
H
Hyperion ⭐ 17y
sağol bro....
C
Güzel Konu..Ancak Zaten Bakıma Alındığı Anda Yükleme Aktif Oluyor Diye biliyorum...Yani En En En Kötü 3 Saat Zaman Olacak...Direk Girip Oyuna Başlayacaklar için Sorun Olmayacaktır...:)
E
ege9700 ⭐ 17y
saolda bişi dicem bununla yenı media.pk2 ler yapılır dimi
A
Ellerine Sağlık Gerçekten Gerekli Bir Program ^^ 😜
E
exotic ⭐ 18y
Eline sağlık ,işime yarıycak.
W
Tesekkurler.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Saol Abi =)
Yaralı style
X
XER0 ⭐ 19y
Teşekkürler 🍺
S
SLauGHTeR' ⭐ 18y
wow harika bir program çok teşekkürler.
E
enbakoo ⭐ 17y
tek mi atıoruz girerken noluyo arkadaşlar
P
PS_Askeri ⭐ 17y
yok be ne teki
A
Agilla ⭐ 18y
suanda silkroadın kullandıgı ip yi kullanarakta 1.210 da oynanabiliyor ip patch ile 😊 ancak ne derece olur bilemicem
C
corci12 ⭐ 18y
Ben yükledim şuan nasıl oluyor 25 ağustostan önce yüklenemediğine eminmisiniz?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Yanlış clienti indirdin o zaman ^^
Y
ycyycy ⭐ 19y
saol bro
C
Arkadaşlar yükleme dosyasını açıyorum fakat install deyince hata veriyor sebebi nedir ?
S
SLauGHTeR' ⭐ 18y
o indirdigin programı setub la aynı klosöre koy. sro legend 4 plusun adını '' SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_150 ''
S
SLauGHTeR' ⭐ 18y
o indirdigin programı setub la aynı klosöre koy. sro legend 4 plusun adını '' SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_150 '' koy indirdigin pro yu calıstır tamamdır
M
metin15 ⭐ 17y
Eline Sağlık Çok Güsel OLmuş Snden de Bu Bekleniri Abi Zaten 😊 👍 👍 🍿

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: