L Lagroad OP ⭐ 19y 18 yil once #1 Yaw Bune Öffffffff TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
L Lagroad OP ⭐ 19y 18 yil once #2 up TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WooDY_ ⭐ 19y 18 yil once #3 banada aynısını verio anlamadım ama kafayı yemek üzereyim sen bi çözüm bulabildin mi bari ??? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WooDY_ ⭐ 19y 18 yil once #4 format atmadn önce yükledm sorun olmadı format attım tekrar yükliceim zmn bu hatayla karşılştmm Evil or Very Mad Evil or Very Mad TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U UrbanChaos ⭐ 19y 18 yil once #5 off bndede bu hatayı verıo ne bu yafss Evil or Very Mad TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NigHT_FounDeD ⭐ 19y 18 yil once #6 Ewet bende bu problemi yaşıyorum.Bi Çözüm bulan warsa Lutfen buraya yazsın bizde yapalım Up TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BaTTeRST_ ⭐ 19y 18 yil once #7 arkadşlar eğer cd den yüklüyorsanız setupu masaüstüne atın öle yükleyimbide yüklerken www.silkroadonline.neti açın site tamamen açılınca yüklemee çalışın bu kadar headbang2ft9 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil