A ahmetopic36 OP ⭐ 18y 17 yil once (düzenlendi) #1 s.a beyler...ya ben legend 3 plusu arkadaşdan usb aracaılığyla aldım kurarken şu hatayı alıyorum Yardım Pls....- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R RollsRoyce ⭐ 19y 17 yil once #2 Aynı hata bende aldım yeniden denedim oldu. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ahmetopic36 OP ⭐ 18y 17 yil once #3 4,5 defa denedim olmuyo 😞 yokmu bi bildiği olan?????? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ahmetopic36 OP ⭐ 18y 17 yil once #4 ya beyler yokmu sro bilen kimse ya.... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _Desmond_ ⭐ 19y 17 yil once #5 Bilgisayar tarihini kontrol et yanlış olabilir. Eğer bilgisayar tarihi 16 Aralık ve öncesini gösterirse bu hatayı verir setup dosyası. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil