P PRoFeSSiYoNaL ⭐ 17y 17 yil once #121 tamam 90+7 yaptıgım silah ın resminide paylaşim :)) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PRoFeSSiYoNaL ⭐ 17y 17 yil once (düzenlendi) #122 - Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _MaGiCiNe_ ⭐ 18y 17 yil once #123 staf dehşet 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MaviTutku ⭐ 19y 17 yil once #124 bunlara ne demeli Server: Greecehttp://img6.imageshack.us/my.php?image=sro2009040421331923.jpghttp://img58.imageshack.us/my.php?image=sro2009040420283120.jpg TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PRoFeSSiYoNaL ⭐ 17y 17 yil once #125 millette şans var ya banada sos çıktıgında pet e baktım parlıyo item dedim inş. sosundur ama sos çıktı şans... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoveForLife ⭐ 18y 17 yil once (düzenlendi) #126 Yeni çarım Yeni Staffım- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _MaGiCiNe_ ⭐ 18y 17 yil once #127 yeni çarın ve yeni stafın hayırlı olsun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SuperTroNicS ⭐ 19y 17 yil once #128 81 lvl bow charımı sattım yeni wizz actım yakında 100lvl ama farm biterse 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #129 LvL 93 pff TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TwiLighT ⭐ 18y 17 yil once #130 LvL 93 pffgaia ya hızlı başlamıştın hızlı da götürüyordun 😕 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoveForLife ⭐ 18y 17 yil once #131 yeni çarın ve yeni stafın hayırlı olsunsaol 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #132 LvL 93 pffgaia ya hızlı başlamıştın hızlı da götürüyordun 😕baba gold yetmiyor goldum olsa şu anda lvl 96 olacaktım çok stall açtım lvl 100ü görmek zorlayacak herkesi kolay iş değil harbiden 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PRoFeSSiYoNaL ⭐ 17y 17 yil once #133 ben hiç gold sıkıntısı çekmiyorum hatta dahada iartıyor gold um itemler iyi para ediyor 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #134 abi nedir bunun sırrı yaa :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PRoFeSSiYoNaL ⭐ 17y 17 yil once #135 ya ben hep yeşilde kasarım çıkan itemleride stallda satarım iyi para ediyor o zaman bide şimdi bi ss eklicem okan abi şasıracaksınız 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PRoFeSSiYoNaL ⭐ 17y 17 yil once (düzenlendi) #136 - Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kronos24 ⭐ 18y 17 yil once #137 yok artık^^ h.oLsn.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PRoFeSSiYoNaL ⭐ 17y 17 yil once #138 sagoll TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PRoFeSSiYoNaL ⭐ 17y 17 yil once (düzenlendi) #139 boynuz kulağı geçti 😄 ben öğrettim beni gecti ben +9dan yukarı denemedim ömrümde 😄 sınıf arkim +11 yaptı+11- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Baha i ⭐ 18y 17 yil once #140 Daha neler yahu 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil