Paylaşım için teşekürler.
Legend 3 Plus ile ilgili hiç bilgim yoktu iyi oldu...
Legend 3 Plus Update Overview [LiNKLER EKLENDİ]
· 200 Yanıt · 26K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 6 / 10
Yanıtlar
teşekkürler
_
_Fernand0_
⭐ 18y
teşekkürler jewelboxlar tekrar geliylo ve yeni avatar cok gusl olck 😊 yeni avatar set dizmeliyim bu ksn cadılar bayramı şapka ve supurge cıkmıstı şimdi set düzücem 😄
1,70 client'in download ı extraloob a koyulcakmı? bilgisi olan varmı
Joymax son hatalı bann olaylarından sonra büyük darbe yedi, bunu telafi etmek ve silk satarak kasasını doldurmaya devam etmek için erken gelen bir güncelleme ile karşımızda. Ne yaparlarsa yapsınlar bu adamlar işi biliyor 😉
inş 100lv da gelir yakinda...
Paylaşım için çok teşekkürler
Gerçekten çok güzel anlatmışınız
[ Herkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun ]
Gerçekten çok güzel anlatmışınız
[ Herkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun ]
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Download Etmek İçin Alternatif Linkler :
http://files.filefront.com/SilkroadOnline+GlobalOffi0exe/;12541613;/fileinfo.html
http://www.megaupload.com/?d=9MWUAHWV
*Download linkleri eklenmiştir.
_
_Fernand0_
⭐ 18y
megauploada girilmiyor mahkeme ile engellenmiştir diyor bende .....
ben bu sabah indirdim hazırda bekliyor updatenin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum 😊
H
husohusohuso
⭐ 18y
ya arkadaşlar silkroad legend 3 plusu yükledim ama hepsi bitti şu son aşa ma varya uptading yazısı yüklennioya ora gelmi uzun yazı felan çıkıo every day felan yazıo siz oynuomusunuz şuan plusu
H
husohusohuso
⭐ 18y
arkadaşlar cvp lütfen
H
husohusohuso
⭐ 18y
uptade ne zmn gelcek
ya arkadaşlar silkroad legend 3 plusu yükledim ama hepsi bitti şu son aşa ma varya uptading yazısı yüklennioya ora gelmi uzun yazı felan çıkıo every day felan yazıo siz oynuomusunuz şuan plusu
kuzum update 16 aralıkta yapılacak ^^
H
husohusohuso
⭐ 18y
arkadaşlar cvp
H
husohusohuso
⭐ 18y
16 aralığa kadar bekliyecekmiyiz
evet
Joymax akıllılık etmişte plus çıkarmış.
Pff 86Mb kalmıştı yüklenmesine ama net gitti .Net tekrar geldi ama devam etmiyor 🙄
flashget kullanın böyle sorunlarınız kalmasın, download kaldığı yerden devam etsin.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap