- Resim Silinmiş.
Legend +11 Two Handed
· 33 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
33 Yanıt
Geçen +10'idi Para Var Huzur Var:D
Geçen +10'idi Para Var Huzur Var:D
crit i de yaptımı fena olur satmadı bana 😞
5336 - 5230 = 106 fark atack var +10 la +11 arası
Sorması Ayıp Ne Kadar Teklif Ettin? whiteangel
Sorması Ayıp Ne Kadar Teklif Ettin? whiteangel
20b yazdım no dedi 😆
L
LegendLess
⭐ 18y
staff mı bune ya bu kadar atacak mı olur 😊
sılahı bos verde sen o kdr goldu ne yapıon 😄
X
xlorxlarge
⭐ 18y
dün +10 du adam yapıyo ya 😄
Staflardaki magı görmedinizmi 8000 küsür 9000e yakın bu silahlara setmi dayanır :S en kötü rare set lazım :S
adamda 26b para war elindeki nova dahi değil 😄
yahu buna dayanacak defansı yapmak için rare bile değil legend setler yapmak lazım..
hele bir forumda legend+12 stafın atağı 8.9k idi üstelik %leri boştu...yani 9.5'a kadar yolu var...
o silahlara en kötü legend savunma yapmak lazım...artık parası olan yapar 😊
hele bir forumda legend+12 stafın atağı 8.9k idi üstelik %leri boştu...yani 9.5'a kadar yolu var...
o silahlara en kötü legend savunma yapmak lazım...artık parası olan yapar 😊
9kyı bulmuyo +12 %100 olsa bile 7610.2 ~ 8850.2 oluyo. Tabi bunlar a class sro bi eventle b clasını getirir 9kda olur 10k da ...
adamda 26b para war elindeki nova dahi değil :D
vardı ztn isteseydim olurdu 👍 1 b 25 tl hercules summer4:
C
Commander10
⭐ 15y
nasıl olsa kaybolma durumu zor. dediğiniz gibi herşey paraya bakıyo. en kötü -1 düşer. parası olan 12de yapar 15de
nasıl olsa kaybolma durumu zor. dediğiniz gibi herşey paraya bakıyo. en kötü -1 düşer. parası olan 12de yapar 15de
max 12 😆
1b 25tlse yatır 200 tl al 50byi 😄 oyun cok bozuldu ya 50b cok rahat alınıyor eskıden neydi.. :/
Ps: Para yatırmamak FTW 😄
Ps: Para yatırmamak FTW 😄
1b 25tlse yatır 200 tl al 50byi 😄 oyun cok bozuldu ya 50b cok rahat alınıyor eskıden neydi.. :/
Ps: Para yatırmamak FTW :D
Kimi Para Yatırır Ticaretine Oynar Biz Zevkıne Krallıgına Oynarız. Unutmayın İtem Değil Playerlık Konusur 🤘
Ps: Para yatırmamak FTW :D
Kimi Para Yatırır Ticaretine Oynar Biz Zevkıne Krallıgına Oynarız. Unutmayın İtem Değil Playerlık Konusur 🤘
Kral olmak isteseydim çoktan herseyimi yapardım 8 tane charım var 1 pt kuruyorum cıkan stonelerın goldları zaten bana yetiyor cıkan novaların hattı hesabı yok ama ben oyunu ticaretine oynadım için zevki beni ilgilendirmiyor 😊
RL Ftw şahsi görüşüm 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap